-
Klik venligst-Klik venligst

Gardin Lis fik endnu en pris

Mandag 20. november 2017 kl: 20:03

Statsminister Lars Løkke Rasmussen, Lis Bilde og borgmester Claus Omann Jensen. Foto: Kurt Helge
Statsminister Lars Løkke Rasmussen, Lis Bilde og borgmester Claus Omann Jensen. Foto: Kurt Helge

Gardin Lis fik endnu en pris
Lis Bilde - ejer og direktør i virksomheden Gardin Lis. Foto: Kurt Helge
BILLEDGALLERI Lis Bilde - ejer og direktør i virksomheden Gardin Lis - havde fint besøg, da hun mandag eftermiddag kunne tage imod statsminister Lars Løkke Rasmussen (V), der interesseret fik en rundvisning.

Rundvisningen med statsministeren blev suppleret med forklaring på, hvordan man løser opgaverne med at producere gardiner i de forskellige afdelinger.

Besøget faldt sammen med, at Lis Bilde modtog Randers Kommunes CSR-pris, der blev overrakt af borgmester Claus Omann Jensen (V), som udtalte megen anerkendelse til Lis Bildes indsats.

Det er ikke hendes første pris. To gange har Gardin Lis fået Gazelle-prisen for en fordobling af omsætningen fra år til år, og desuden har hun modtaget Akademikerprisen for sin ansættelse af cand. scient. pol. Brian Sørensen til at arbejde med udviklingen af firmaet bl.a. gennem udbud.

CSR står for Corporate Sustainability and Responsibility og dækker over en virksomheds sociale og samfundsmæssige ansvarlighed i forbindelse med driften.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen ønskede til lykke og udtrykte anerkendelse af at Gardin Lis rummer medarbejdere, der måske ikke lige i første omgang kan finde en plads i arbejdslivet:

"Når man så besøger stedet og oplever al den virkelyst og ikke mindst det gode humør, så er det ekstra fortjent at få kommunens pris", sagde statsministeren.

"At finde plads til mennesker med små handicap eller at kunne flytte en kontanthjælpsmodtager fra passiv forsørgelse til et liv med arbejde, er ikke kun godt for det enkelte mennesker, firmaet og Randers kommune. Det er også rigtigt godt for samfundet".

Lis Bilde har haft sin virksomhed i 33 år, og hun fortsætter mange år endnu, selv om hun arbejder på at have en eventuel virksomhedsoverdragelse på plads, når den tid kommer. I de første mere end 25 år var Gardin Lis en mindre lokal gardinbutik, men Lis Bilde satsede på at udvikle og blive landsdækkende.

I dag er der 36 medarbejdere placeret på forskellige lokaliteter i landet. Virksomheden omsætter for i år op mod 40 millioner kr., og en af årsagerne til, at pilen fortsat peger op ad, er ansættelsen af netop Biran Sørensen med en kandidatgrad i statskundskab fra Aarhus Universitet:

"Jeg husker, da jeg selv forsøgte mig med et lægge billet ind på et udbud første gang", fortæller Lis Bilde.

"Vi fik stort set det hele retur og kom slet ikke i betragtning, for jeg havde jo ikke udfyldt bare halvdelen af det, jeg skulle. Det har Brian hjulpet med at få styr på, så jeg har fuld tro på fremtiden".


* Se BILLEDGALLERI - klik her.

Af Kurt Helge

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Fremgang på Randers Havn
- Lokale virksomheder nomineret til prestigefyldt pris
- Markante ændringer i toppen af Randers FC
- Det kører: 40 gazellevirksomheder
- Lokal ejendomsmægler sælger huse i Afrika
- Akupunktur fjernede smerter
- BILA åbner afdeling i Randers
- Gardin Lis fik endnu en pris
- Brøns og Aastrup satte fokus på skæv lovgivning
- To biler får vinterdæk på hver halve time
- Flere overtrædelser blandt østjyske køreskoler
- Han trækker 15 IT-arbejdspladser til Randers

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk