Klik venligst
Klik venligst-Klik venligst

Indsamling til socialt udsatte

Tirsdag 14. november 2017 kl: 18:48

Sidste år mødte indsamlerne megen velvillighed hos dem, som de besøgte eller mødte på gaderne.
Sidste år mødte indsamlerne megen velvillighed hos dem, som de besøgte eller mødte på gaderne.

Indsamling til socialt udsatte
Lederen for Kirkens Korshærs byarbejde i Randers Kommune, Karen Kviesgaard, er klar til landsindsamlingen sidste søndag i november.
En landsindsamling til fordel for socialt arbejde i Danmark er på vej. Også i Randers kommune, hvor Kirkens Korshær organiserer indsamlingen.

Indsamlingen finder sted søndag 26. november. Kirkens Korshær har fire steder, hvor folk, der vil give samfundets fattigste en hjælpende hånd, kan hente indsamlingsbøsser og få en rute at samle ind på.

Kirkens Korshær blæser til kamp mod fattigdom søndag den 26. november. Det sker, når korshæren sender indsamlere ud over hele landet – også i Randers Kommune.

De ansatte og frivillige i Kirkens Korshærs varmestuer og væresteder møder hver dag mennesker, som har brug for hjælp. Nogle er sultne, nogle har ikke et sted at sove om natten, nogle har hverken adgang til bad eller rent tøj.

Landsindsamlingen er nødvendig, fordi langt flere mennesker end tidligere ikke kan få enderne til at mødes. Der findes fattigdom i Danmark - og den vokser. Det har flere undersøgelser konstateret, og Kirkens Korshær ser det hver dag, lyder det fra korshæren.

Indsamlingen går til Kirkens Korshærs arbejde i blandt andet varmestuer, herberger og familiestøttende arbejde. Hos den 105 år gamle organisation håber man på, at mange danskere, også dem uden tilknytning til Kirkens Korshær, vil melde sig som indsamlere.

"Vi tror på, at et stort flertal af danskerne ønsker, at deres naboer ikke skal leve i fattigdom," siger Karen Kviesgaard, korshærsleder i Randers.

* I Randers kommune kan man møde op og deltage som indsamler fire steder: Løgstrupgården, Vestertorv, Randers – Rytterknægten, Marienborgvej, Randers – Hornbæk Sognegård, Selma Lagerløfs Vej, Hornbæk – Kirkens Korshærs genbrugsbutik, Bredgade 34, Langå.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Grenåvej indskrænkes til et spor
- Ny forening vil styrke den positive fortælling om Randers
- Mand røverisigtet efter indbrud
- Veteraner fra Randers fejrer FNs fødselsdag
- Overfald med knust glas efterforskes
- Påvirket bilist stak af
- Liv og død i Fritidscentret
- Så er der legetøjsmarked
- Teenagepige sigtet for at støje
- Rådhustorvet udvides
- Politiet tog musikanlæg for at få ro
- Politiet: Genkender du ham her?

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk