-
Klik venligst-Klik venligst

Han trækker 15 IT-arbejdspladser til Randers

Tirsdag 14. november 2017 kl: 09:00

Cean Lystrup forventer at ansætte yderligere 10 medarbejder indenfor to år.
Cean Lystrup forventer at ansætte yderligere 10 medarbejder indenfor to år.

Han trækker 15 IT-arbejdspladser til Randers
Indehaver og direktør Cean Lystrup
Cean Lystrup, der er født og opvokset i Randers, rykkede sidste år sin it-virksomhed SCANDITEK til hjemstavnen. Han beskæftiger i dag 15 medarbejdere fra adressen på Eriksvej og forventer at ansætte 10 mere.

”Vi kommer til byen med nye kompetencer, som små og mellemstore virksomheder generelt har hårdt brug for,” siger Cean Lystrup og henviser blandt andet til en høj specialisering i etablering af stabile, driftssikre WI-FI-netværk, der kan levere det, brugerne anno 2017 forventer:

”Vi blev sidste år kåret til HP Aruba-partner og har i flere år været blandt de højst certificerede IT-huse i Danmark.”

Aruba har tunge internationale referencer som Microsoft og McDonald's og markedsfører sig som ’the leading provider of next-generation enterprise mobility infrastructures’.

Når der også i Randers er behov for netværk af denne kaliber, skyldes det, at verden har forandret sig hurtigere, end de fleste har kunnet forestille sig. Elever og lærere på alt fra folkeskoler, gymnasier, efterskoler og andre uddannelsesinstitutioner forventer at kunne være online uden udfald, på alle tidspunkter af dagen, gerne fra både mobiltelefon og computer, og måske også fra en tablet.

Det samme gælder i erhvervslivet fra produktionsvirksomheder til butikker og selvfølgelig i turist- og oplevelsesuniverser – ja, sågar campingpladser forklarer IT-manden:

”En niche, der er opstået med en ny, lokal kunde – gæsterne forventer i dag at kunne være online overalt, når de er på camping.”

At Scanditek i mere end 10 år har specialiseret sig i WI-FI-netværk har samtidig givet dem en rolle som ekstern IT-afdeling for mange skoler især på Sjælland, hvorfor Scanditek også har en afdeling i Glostrup. Parallelt har de dog ikke forsømt basiskunden – erhvervsvirksomheden, som Scanditek-teamet understøtter med totalløsninger på IT-siden.

I dag ser kundefordelingen derfor sådan ud: 70 procent er virksomheder, der køber drift af komplette IT-løsninger hos Scanditek, 30 procent køber etablering og servicering af IT-netværk/infrastruktur-løsninger.

Når printeren ikke virker
”Scanditek er IT-manden, man ringer til, når printeren ikke virker – forstået på den måde, at vi klarer alt, der skal til, for at virksomheden spiller max på IT-området,” fortæller Cean Lystrup.

Scanditek blev etableret i 2004 i Tilst, men tilknytningen til Randers har været tæt i alle årene, dels grundet familiebånd og dels lokale kunder som fx Thortrans Randers A/S, Scan Auto & Dybbroe Group A/S, Bilhuset Haldrup A/S og Randers FC.

Cean Lystrup har selv en baggrund som revisor med speciale i økonomiprogrammer / ERP-systemer, servere og backup-systemer. At han skulle være selvstændig lå ikke i kortene, men muligheden opstod, da kunderne i software-virksomheden, hvor han var ansat, ønskede at købe computere og servere via ham.

I 2012 og 2013, har virksomheden fået Børsens Gazelle-pris.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Bæredygtige boliger for verdens mest udsatte
- Sparekassen i rødt og hvidt
- Smarteyes sponsor for håndboldlandshold
- Fysioterapi særligt for mor, barn og baby
- Hudplejeinstituttet nu 10 år med Jytte ved roret
- 42 nye gazeller
- Har du en god ide?
- Grønvang udvider med spisepavillon og tarteletter
- Er du frisk på øl?
- Biografen i Randers sætter ny rekord
- Randersbureauet Buchs køber sig ind i Skabertrang
- Flere af QuickPots kunder booker tid på nettet

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk