-
-Klik venligstKlik venligst

Ung veterankoordinator ansat

Søndag 12. november 2017 kl: 09:46

Ung veterankoordinator ansat
Thit Gaarskjær Jørgensen - veterankoordinator.
Med ansættelsen af 32-årige Thit Gaarskjær Jørgensen har Randers Kommune nu fundet den person, som skal være veterankoordinator og dermed veteraners og pårørendes indgang til Randers Kommune.

Ifølge veteranstrategien skal veterankoordinatoren skabe overblik over tilbud til veteraner og pårørende samt iværksætte og understøtte frivillige initiativer.

Desuden bliver det hendes opgave at tilrettelægge en helhedsorienteret støtte med afsæt i veteranernes og de pårørendes konkrete situationer. Veterankoordinatoren skal yderligere være synlig både internt i Randers Kommune og eksternt overfor veteraner og samarbejdspartnere, så alle ved, hvor veteraner og pårørende kan henvende sig for at møde veterankoordinatoren.

Det kan i nogle situationer være svært for borgere at overskue tilbud og forpligtelser i det kommunale system. For at skabe en mere tilgængelig og helhedsorienteret indsats skal samarbejdet mellem sagsbehandler f.eks. på Jobcentret og øvrige medarbejdere f.eks. i socialafdelingen hjælpes på vej af veterankoordinatoren, som vil støtte op om denne tværgående koordination.

Endelig bliver en vigtig del af Thit Gaarskjær Jørgensens arbejde at være med til at skabe et netværk mellem ressourcestærke og mindre ressourcestærke veteraner og deres pårørende og i samarbejde med virksomheder og uddannelsesinstitutioner er det planen, at hun skal støtte etableringen af mentornetværk og aktivt markedsføre veteraner for virksomheder.

Thit Gaarskjær Jørgensen er uddannet som sprogofficer i pashto ved Forsvarsakademiet og har desuden en kandidatgrad i samfundsfag. Hun har været udsendt til Helmand-provinsen, hvor hun var chef for tolkeelementet, og til Kabul hvor hun arbejdede som tolk og kulturrådgiver. Herudover har hun været kulturrådgiver i 1. brigade, leder af element for øvelsesstøtte i Sprogofficerkorpset og har undervist i interkulturel kompetence i Forsvaret, på pædagogseminariet og ved Holstebro Kommune i støtte til kommunens arbejde med flygtninge.

* Der var 21 ansøgere til stillingen. Thit Gaarskjær Jørgensen tiltræder i stillingen den 1. januar 2018, og vil komme til at have sin daglige gang på Jobcenter Randers.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- 40 års jubilæum
- Ny IT- og robot-udvikler
- Tilbage til Sparekassen
- 40 år
- Randers ansætter erfaren sekretariatschef
- Nyuddannede social- og sundhedshjælpere
- Arbejdsmarkedschef fejrer 25 års jubilæum
- Skoleleder tiltræder på Oust Mølleskolen
- Ny direktør i spidsen for Udvikling, Miljø og Teknik
- Skoleleder tiltræder på Asferg Skole
- Ny ledende overlæge
- Stemmen i Sparekassen har 25-års jubilæum

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk