-
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Gode råd til håndværkere

Søndag 12. november 2017 kl: 08:58

Gode råd til håndværkere
Mange af specielt de mindre håndværkervirksomheder er ikke nødvendigvis lige så gode til alt det udenom.
Håndværkerne i Randers og omegn er i langt de fleste tilfælde gode til deres håndværk, og det går samtidig rigtigt godt for branchen som helhed. Men...

Mange af specielt de mindre håndværkervirksomheder er ikke nødvendigvis lige så gode til alt det udenom. Derfor har Erhverv Randers valgt at sætte fokus på netop håndværkerne og deres ellers så fremadstormende branche.

Erhverv Randers har igangsat et initiativ som i første omgang består af et kick-off-møde for alle de lokale håndværkere, hvor de kan vælge mellem nogle emner, der er relevante for mange i branchen.

”Vi har valgt at sætte yderligere fokus på håndværkerbranchen, da det er en branche i vækst, men samtidig en branche, der har nogle udfordringer i forhold til fx digitalisering, rekruttering, struktur, salg og ledelse. Det er alt sammen er noget, som ligger udenom selve håndværket, men stadig er utroligt vigtigt for en virksomheds overlevelse og udvikling. Derfor har vi lavet et arrangement den 29. november med mulighed for efterfølgende netværksdannelse”, siger erhvervskonsulent Torsten Westh fra Erhverv Randers, der står bag initiativet sammen med 14 andre aktører heriblandt Randers Kommune.

Til arrangementet den 29. november vil deltagerne få mulighed for at snuse til nogle forskellige områder, som man melder sig på ved ankomst. Herefter kan man så tage kontakt til oplægsholderne, hvis man ønsker at arbejde videre med fx struktur, salg, digitalisering, service eller ledelse.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Bæredygtige boliger for verdens mest udsatte
- Sparekassen i rødt og hvidt
- Smarteyes sponsor for håndboldlandshold
- Fysioterapi særligt for mor, barn og baby
- Hudplejeinstituttet nu 10 år med Jytte ved roret
- 42 nye gazeller
- Har du en god ide?
- Grønvang udvider med spisepavillon og tarteletter
- Er du frisk på øl?
- Biografen i Randers sætter ny rekord
- Randersbureauet Buchs køber sig ind i Skabertrang
- Flere af QuickPots kunder booker tid på nettet

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk