Klik venligst
Klik venligst-Klik venligst

Randersfrisør er 'Image of the year'

Fredag 10. november 2017 kl: 08:51

Anne Hardal ses som nummer to fra højre. Foto: Jakob Lerche
Anne Hardal ses som nummer to fra højre. Foto: Jakob Lerche

Randersfrisør er 'Image of the year'
Anne Hardahl Pedersen.
I Randers har vi ingen Michelin restaurant - men vi kan bryste os af, at vi har en frisør i samme kaliber, hvis vi sammenligner fagene på tværs.

Anne Hardahl Pedersen - ejer af A+intercoiffure i Rosengade i Randers, har vundet 'Sassoons image of the year i Danmark'.

I over 60 år er Sassoon Academy's omdømme bygget på at udvikle og levere undervisning i verdensklasse på deres akademier og uddannelsescentre over hele kloden. Gennem et uovertruffent uddannelsessystem, der er blevet endeligt, leverer deres instruktører deres unikke programmer med passion og professionalisme, inspirerende generationer af hårfagfolk på alle niveauer af erfaring. Sassoon er toppen for frisører

Anne Hardahl Pedersen er en ukuelig og stærk frisør. Hun har passion. Hendes tilgang til det ansigt/hår hun står overfor, svarer til en kunstners tilgang til det hvide ubrugte papir.

Når hun arbejder, foregår det sådan: Stille og roligt kører Anne hænderne igennem håret og føler sig frem til hvirvler og hårets struktur. Hendes intense blik forlader ikke spejlet en eneste gang, imens hendes falkeblik observerer og vurderer.

Saksen tages frem og for en udefrakommende kunde, klipper hun lidt her og lidt der. Fingrene bevæger sig igennem hårstrående og der tyndes lidt ud og klippes lidt igen. Så føntørres håret og olien tages i brug. Igen bevæger fingrene sig igennem håret og på ny klippes der lidt i håret.
Resultatet er imponerende. Håret ikke bare sidder. Ansigtet 'shiner'.

Der er absolut en grund til, at årets 'Image of the year' tilfalder Anne fra Randers. For denne by - Randers - kan kunderne kun være tilfredse og en kende stolte over, at deres frisør har vundet denne konkurrence og er anderkendt for lige præcis det, hun er allerbedst til.

Anne brænder også for sit personale. I A+ Intercoiffure er der 5 ansatte hvor de 2 er elever, vigtig for Anne at videregive af sin erfaring og passion, så der uddannes dygtige frisører.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Overfald med knust glas efterforskes
- Påvirket bilist stak af
- Liv og død i Fritidscentret
- Så er der legetøjsmarked
- Teenagepige sigtet for at støje
- Rådhustorvet udvides
- Politiet tog musikanlæg for at få ro
- Politiet: Genkender du ham her?
- Drenge sparkede sidespejle af biler
- Tør du stikke hånden i kassen?
- Motionsdag hånd i hånd med klimatilpasning
- Stram Kurs fik ikke nordbyen op i det røde felt

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk