Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Nej tak til fire år mere med ævl, kævl og fnidder

Onsdag 8. november 2017 kl: 16:51

Nej tak til fire år mere med ævl, kævl og fnidder
Aage Stenz, Bjarkesvej 21, Randers SØ - medlem af Socialdemokratiet.
LÆSERBREV Af Aage Stenz, Bjarkesvej 21, Randers SØ - medlem af Socialdemokratiet.

Randers Byråds manglende evne til at samarbejde og udvise normal opførsel i lighed med andre byråd her i landet, er efterhånden blevet en særdeles negativ belastning for kommunens omdømme. Uanset man deltager i et selskab i Randers kommune eller i andre kommuner, kan man være sikker på at blive konfronteret med alt det infantile bavl, der foregår i Randers Byråd.

Forleden var jeg til generalforsamling/valgmøde i Realdania i Aarhus. Desværre var der en del af mødedeltagerne, jeg kendte. Nogle af dem spurgte mig, om vi har fået etableret professionel psykologhjælp til vores byråd. De havde nemlig hørt og læst om Randers Byråds opførsel. Jeg var flov på Randers kommunes vegne.

Medierne har nu i flere år kunnet bringe den ene og den anden triste og tåbelige historie om byrådets manglende evne til normal opførsel. Men visse byrådsmedlemmer fatter det simpelthen ikke. Måske er de bare ligeglade.

Siden socialdemokraten Keld Hüttel og venstremanden Michael Aastrup Jensen var borgmestre har byrådsmøderne sejlet mere eller mindre på grund af manglende mødeledelse og uanstændig mødedisciplin blandt visse byrådsmedlemmer. Flere byrådsmedlemmer råber i munden på hinanden. Og nogle kan ikke forstå, at man skal vente til, man får ordet. Der er en syg og betændt kultur i Randers Byråd. Det er simpelthen en skændsel for demokratiet.

Det eneste, der hjælper på problemet, er en markant udskiftning af byrådsmedlemmerne på mindst 50 – 60 procent. Og det nytter bare ikke noget som helst, at man flytter lidt rundt på stolene i byrådssalen. Den syge og betændte kultur fortsætter bare.

Og det må være dræbende og svært for de unge byrådsmedlemmer, der blev valgt for fire år siden. De skal nemlig passe på ikke at blive sovset ind i den negative og samspilsramte kultur.

Desværre genopstiller stort set hele den gamle garde. Og hvis de alle bliver genvalgt, får vi med sikkerhed fire år med den syge og samspilsramte kultur. Og det kan kommunens borgere ikke være tjent med. Det er pinligt og uværdigt for os alle. Og der er efterhånden mange af de nuværende byrådsmedlemmer, der er politisk fortid.

Derfor er det utrolig vigtigt, at vi får valgt rigtig mange af de ny opstillede kandidater, der ikke er besudlet af den syge og destruktive politiske kultur. Og gerne flere unge, der har en politisk fremtid. Og det gælder alle partier i byrådet.

Byrådsarbejdet må aldrig bare blive et kærkomment økonomisk supplement til folkepensionen. Men sådan er det forhåbentlig ikke i Randers Byråd?

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Har Østjylland råd til at negligere cykling?
- Bygherrens afkast styrer lokalplanlægningen
- Budgetaftalens konsekvenser - ikke kun de positive
- Børnene glemmes bevidst i budgettet
- Forkerte prioriteringer
- Skal vi have planøkonomi, naturfredningsforening?
- Nej til havremælk på Cornflakes
- Bliver i morgen bedre end i går?
- Vi kan bevare en god velfærd
- En fars beretning fra det virkelige liv
- 10 millioner til et nyt Dronningborg Idrætscenter
- Skurken

Kommentarer til artiklen:
Ak ak ak Ole Bang
Så sank vi så dybt i debatten. Når man kommentere andres indlæg, så er det mindste, man kan forlange, at der bliver refereret korrekt.
I denne tråd er må det være tydeligt for alle undtagen Ole Bang, at jeg skriver om det moralske og etiske grundlag for byrådsarbejdet.
Det er vælgerne, der afgør sammensætningen af byrådet.

Men Ole Bang er måske sunket lige så dybt som andre på den sorte højrefløj og mener, at ansatte ved Randers Kommune bare skal klappe i og passe deres arbejde?
Michael Povlsen
Damgårdsvej
8500 Grenå
09-11-2017 17:04:54

Udenbys indblanding
Man undres en kende over Hr. Povlsens store bekymring om hvordan Randers Byråd er/ skal sammensættes og arbejde?
Har man ikke en socialistisk liste han kan stemme på i Grenå?
Ole Bang
Dalinsvej 11
8920 Randers NV
09-11-2017 16:17:54

ja der skal skiftes
men det Er dem ALLE, der skal fjernes.
Før bliver der ikke ro.

Det eneste der vil virke er, at starte på en frisk.
Steffen Borg Sørensen
R. Hougårds Vej 36
Randers SØ
09-11-2017 08:09:51

Hvad er det dog, du skriver Aage?
Aage kan du ikke læse? Jeg skriver, enda tydeligt synes jeg, at byrådsarbejdet skal bygge på ordentlighed.
Borgerne må forvente, at politikkerne holder skriftlige aftaler og som et velfungerende demokrati foreskriver, giver borgerne aktindsigt.
Dine udokumenterede påstande om, at skolelukningerne var nødvendige, er direkte pinlige. Hvorfor skulle dokumentationen for de tal, som du bl.a fremturede med, gemmes hos Ernest og Young?????
Den adfærd ligger tæt op af, hvad totalitære stater gør. Det er måske derfor Morten Grobøl finder det nødvendigt og naturligt?
Michael Povlsen
Damgaardsvej
8500 Grenå
09-11-2017 06:30:06

Aage Stenz har bidraget med fornuftige indlæg i tidens løb!
MEN
Det er ikke tilfældet her! Diagnosen er forkert! Det er ikke byrådet i bred forstand, der er problemet! Det er nogle få (3-4 stykker) personer, der er den egentlige årsag til miseren!
Og hvordan gør de det?
Under normale omstændigheder diskuteres en sag, man afvejer fordele og ulemper og der træffes en afgørelse! Derefter burde alle prøve at få det bedst mulige ud af afgørelsen!
Sådan er det ikke i Randers! Hvis man ikke får ret, så klager man til alle mulige instanser og hvis det ikke hjælper så lægger man sag an!
Alt bliver endevendt systematisk for at finde selv den mindste fejl og alt bliver påklaget.
Det er den største årsag til den usikkerhed, der præger arbejdet!
De radikale ved vi hvor vi har fra landspolitikken men vi har f.eks. to lister, der sejler under bekvemmeligshedsflag, nemlig Velfærdslisten og Beboerlisten, som begge i virkeligheden er socialister/kommunister på den alleryderste venstrefløj!
Og så har Randers befolkning jo i yderste konsekvens, den ledelse de selv har valgt!
Det ville være fornuftigt, kun at vælge partier, der er repræsenteret i folketinget og jeg må indrømme, at jeg ikke ser visdommen i, at tre af spidskandidaterne stort set lige er gået ud af skolen og ikke har nogen som helst arbejdsmæssig erfaring!
Var det ikke bedre at vælge nogen med en bred erfaring?

Morten Grosbøl
Skelvangsvej
Randers
09-11-2017 01:30:16

Til John Sloth
Det er rigtigt John, jeg sad en periode efter jeg blev pensionist. Men jeg stoppede frivilligt. Ikke fordi jeg var træt af byrådsarbejdet. Men jeg mener, at det er vigtigt, at vi gør plads for unge mennesker, der har en politisk fremtid.

Men det er ærgerligt, hvis de unge politikere bliver påvirket af den syge kultur, der er i byrådet.

Byrådet trænger til flere nye kræfter. Og der er bestemt nogle gode kandidater på plakaterne.


Aage Stenz
Bjarkesvej 21
Randers SØ
08-11-2017 21:28:21

Michael Povlsen blander æbler og pærer
Det har overhovedet intet at gøre med skolestrukturen eller skolelukninger. Det er en helt anden sag. I øvrigt så var det en nødvendig beslutning, der burde være taget umiddelbart efter kommunesammenlægningen. Problemet er, at processen ikke var noget skønmaleri. Desuden var forudsætningerne blandt andet, at provenuet på 32 mio. Kr. om året skulle forblive i folkeskolen. Desværre så har flertallet V og DF brugt en del af provenuet til andre ting. Sådan er det.

Uanset hvad Michael Poulsen mener, så var den syge og destruktive politiske kultur også sovset ind i byrådet før hele sagen om skolelukninger m.m. samt. fyringer af udvalgsformænd.

Jeg må så konstatere, at Michael Povlsen er tilhænger af den syge og destruktive kultur, der er i Randers Byråd? Eller er han ude med et helt andet budskab?


Aage Stenz
Bjarkesvej 21
8960 Randers SØ
08-11-2017 20:40:25

ævl og Kævl
DET ER RIGTIGT SOM du skriver Åge, at der ævl og kævl.Nu lytter jeg selv med hver gang der er byrådsmøde. Tonen er hård og til tider barskHvordan Du kan mene at det må være svært for de unge der blev valgt for 4 år siden, deres sprogbrug er nu mere skræmmende, så De ligger ikke på den lade side i den retning.
Du skriver at byrådsarbejdet må ikke være en supplement til pensionen, nu tror jeg nok at mindretallet af byrådsmedlemmerne er pensionister, og Du holdt da også selv godt ud.
ja det er rigtig at Randers byråd er verdensberømt i hele Danmark. Derfor er det ønskeligt at Randers får et byråd der kan samarbejde bredt, det fortjæner byens borgere

John Sloth
Rønnebærvej 26
8920 Randers NV
08-11-2017 20:35:30

Rettelse
Skolestarten = skolestrukturen. Stavekontrollen drillede.
Michael Povlsen
Damgaardsvej
8500 Grenå
08-11-2017 17:20:55

Ordenlighed
Byrådsarbejdet bør bygge på ordenlighed. Politikkerne bliver virkelig testet på dette, når en stor beslutning som en ændring af skolestarten skal vedtages.
Aage Stenz var selv en del af den vildledning af borgerne, da nogle få tal blev offentliggjort for at begrunde lukningen af fem skoler.
Jeg kommer ikke i de samme socialesammenhænge som Aage. Der, hvor jeg møder negativ omtale af Randers, er når samtalen drejer sig om nægtelse af aktindsigt, omkonstituering realiseret på baggrund af to socialdemokratistiske overløbere også historien om frikadeller.
Randers fortjener at blive en attraktiv og veldrevet kommune, hvor borgerne kan stole på de folkevalgte i byrådet.

Michael Povlsen
Damgaardsvej
8500 Grenå
08-11-2017 17:17:33


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk