Klik venligst
Klik venligstKlik venligst-

En randersdreng jubilerer

Tirsdag 31. oktober 2017 kl: 07:52

En randersdreng jubilerer
Jens Brix - 25 år i Sparekassen Kronjylland.
Jens Brix, der er områdedirektør i Sparekassen Kronjylland, kan 1. november fejre 25-års jubilæum. Mange husker ham som divisionsspiller i Randers Freja.

Sammenlagt med 14 år i Handelsbanken og Danske Bank har den 60-årige områdedirektør nu næsten 40-års erfaring fra banksektoren.

Jens Brix, der startede i 1992 som erhvervsrådgiver i den kronjyske sparekasse, blev senere erhvervskundechef og har siden 2005 været områdedirektør. Først var det for syv afdelinger, men det tal er i dag vokset til 18, når man tæller Sparekassens erhvervs-, landbrugs- og Private Banking afdeling i Randers med.

Hvor Sparekassen Kronjylland de sidste 25 år har været et vigtigt omdrejningspunkt i Jens Brix’ liv, har Randers Stadion altid været det. Faktisk har han aldrig boet med mere end en km til Randers Stadion. Her startede han med at spille fodbold som 6-årig, og i årene fra 1975 til 1987 var han divisionsspiller i Randers Freja.

Jens Brix har også i næsten 20 år fungeret som toastmaster i loungen til Randers FC’s kampe og været en vigtig brik i udbygningen af klubbens sponsorarbejde.

Jubilaren er derudover udnævnt som ambassadør for Randers, ligesom han er næstformand i bestyrelsen for Erhverv Randers. Så ingen tvivl om, at der her er tale om en rigtig randersdreng med et stort lokalt netværk.

Fylder din mand/hustru, nabo eller kollega rundt eller har jubilæum, har fået nyt job osv. Det fortæller vi gerne vore læsere. Send en mail til info@randersidag.dk - gerne med billede. Det er gratis.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Randerslærlinge kikker mod DM og VM
- Bente fik Dronningens Fortjenstmedalje
- Ny servicechef på regionshospitalet
- De tog idrætsmærker
- Nyuddannede social- og sundhedshjælpere
- Nyuddannede social- og sundhedshjælpere
- Aastrup genvalgt til ordførerpost
- Mindeord over Leif Gade
- 50 år
- 40 år
- 40 år
- Byrådsmedlem Leif Gade er død

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk