Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Årets Vovehals kan være fra Randers

Mandag 30. oktober 2017 kl: 08:45

Årets Vovehals kan være fra Randers
Thomas Bro: Vi har ramt et hul i markedet.
Brandheroes med hovedkontor i Randers er netop blevet nomineret til en IVÆKSTpris som Årets Vovehals – en af landets fornemste erhvervspriser.

Brandheroes har på kort tid etableret sig som et af Europas førende firmaer inden for micro influencer marketing, hvor bloggere og lokale influencers har vist sig at have meget stor gennemslagskraft, når det gælder udbredelsen af produkter og budskaber.

I kategorien Årets Vovehals gives prisen til en virksomhed, som har været forbilledlig i sit vovemod som iværksætter. Årets Vovehals tager ifølge IVÆKST chancer, hvor ingen andre ser det mulige, og kaster sig ud i situationer, som de færreste ville turde. Sammen med Brandheroes tæller kategorien virksomheder som Copenhagen Sparkling Tea Company, Dare to Eat, Lendme, Archii og Sp8ces.

"Vi har ramt et hul i markedet og kan med vores globale netværk af små og mellemstore influencers ramme et meget stort antal forbrugere, som det ellers er vanskeligt at aktivere med traditionel markedsføring. Det har gjort det muligt for os at vækste virksomheden på meget kort tid, siger Thomas Bro, der sammen med Rasmus Arendt Nielsen står i spidsen for Randers-virksomhedens 25 medarbejdere.

* IVÆKSTprisen er iværksættermiljøets egen pris, som hvert år hylder de dygtigste danske iværksættere. Prisen uddeles til virksomheder, der har udmærket sig på vækstskalaen, og hylder den gode iværksætterhistorie. Der er 36 kandidater fordelt på seks kategorier i IVÆKSTprisen 2017.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Grønvang udvider med spisepavillon og tarteletter
- Er du frisk på øl?
- Biografen i Randers sætter ny rekord
- Randersbureauet Buchs køber sig ind i Skabertrang
- Flere af QuickPots kunder booker tid på nettet
- 150 iværksættere trodsede hedebølgen
- Erhvervsdrivende samarbejder om liv i midtbyen
- Goddag til 491 nye virksomheder
- Dansk Byggeri: Randers god på enkelte områder
- Madservice Kronjylland viste hvad de kan
- Flere leaser biler i Randers
- Sunset åbner med et års gratis burgere

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk