Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Ny omgang iværksætteruddannelse

Tirsdag 24. oktober 2017 kl: 14:00

Ny omgang iværksætteruddannelse
Det nye forløb starter 23. november.
I foråret kørte Erhverv Randers og Erhvervsakademiet Dania 'Iværksætteri i praksis' i Randers. Ændringer og et nyt samarbejde har nu pustet endnu mere liv i den lokale iværksætteruddannelse.

”Vi har lyttet til den feedback, vi fik i foråret og har skruet yderligere op for de ting, som de studerende var super glade for. Så til dette forløb har vi lavet samarbejde med en virksomhed, der hedder Lean Business Danmark, som kommer til at køre de to moduler med forretningsplanen. Derudover har vi lagt et modul ind, hvor kursisterne hands-on kommer til at arbejde med bogføring og budgettering”, siger Carsten Kruse, iværksætterkonsulent hos Erhverv Randers.

”Kurset giver mulighed for at skabe et gennemarbejdet fundament for at træffe en beslutning, om man skal gå videre med sin forretningsidé, eller det er tid til at lægge den på hylden. Hvis man lægger den nødvendige arbejdskraft i sin virksomhed under forløbet, vil den enkelte efter kurset allerede være godt i gang med sin virksomhed og måske endda have fået de første kunder”, siger Carsten Kruse.

* Det nye forløb starter 23. november. Herefter vil deltagerne over syv aftener lære mere om forretningsplaner, jura, økonomi, regnskab, finansiering, markedsføring og salg. Det hele foregår om aftenen, så selv folk med fuldtidsarbejde har mulighed for at deltage. Der er ingen mødepligt, og man kan deltage i de oplæg, der er interessant for netop en selv.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Grønvang udvider med spisepavillon og tarteletter
- Er du frisk på øl?
- Biografen i Randers sætter ny rekord
- Randersbureauet Buchs køber sig ind i Skabertrang
- Flere af QuickPots kunder booker tid på nettet
- 150 iværksættere trodsede hedebølgen
- Erhvervsdrivende samarbejder om liv i midtbyen
- Goddag til 491 nye virksomheder
- Dansk Byggeri: Randers god på enkelte områder
- Madservice Kronjylland viste hvad de kan
- Flere leaser biler i Randers
- Sunset åbner med et års gratis burgere

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk