Klik venligst
Klik venligst-Klik venligst

Tradium: Malerfaget udsteder uddannelsesgaranti

Torsdag 19. oktober 2017 kl: 09:56

Medlemmerne af Danske Malermestre har netop givet en uddannelsesgaranti til alle unge, der søger ind på uddannelsen som bygningsmaler.
Medlemmerne af Danske Malermestre har netop givet en uddannelsesgaranti til alle unge, der søger ind på uddannelsen som bygningsmaler.

Tradium: Malerfaget udsteder uddannelsesgaranti
Britt Sveidal: Vi har et spændende fag, hvor der både er mulighed for at arbejde med sin kreativitet og have fokus på farve og flot finish.
Unge mennesker, der har lyst til at blive maler, men som er bange for, at de ikke kan finde en praktikplads, kan nu trygt søge uddannelsen som bygningsmaler, fortæller Tradium i Randers.

Medlemmerne af Danske Malermestre har netop givet en uddannelsesgaranti til alle unge, der søger ind på uddannelsen som bygningsmaler på en af landets erhvervsskoler, deriblandt Tradium.

"Både på landsplan og lokalt kan vi desværre se, at antallet af unge, der går ind i malerfaget, er lavt. I runde tal skal vi have omkring 800 lærlinge ind om året på landsplan, hvis vi skal bevare status quo, hvad antallet af uddannet malere angår. Sidste år søgte kun ca. halvt så mange, siger Britt Sveidal, der er uddannelsesleder på Tradiums maleruddannelse.

”Vi har et spændende fag, hvor der både er mulighed for at arbejde med sin kreativitet og have fokus på farve og flot finish på alt lige fra villaer til kirker. Derudover er der gode jobmuligheder. På de sidste hold, vi har uddannet på Tradium, har alle haft job den dag, de blev udlærte”.

* Det tager omkring fire år at blive uddannet til bygningsmaler. Uddannelsen foregår på skole og i praktik i en malervirksomhed, hvor der udbetales lærlingeløn.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Grønvang udvider med spisepavillon og tarteletter
- Er du frisk på øl?
- Biografen i Randers sætter ny rekord
- Randersbureauet Buchs køber sig ind i Skabertrang
- Flere af QuickPots kunder booker tid på nettet
- 150 iværksættere trodsede hedebølgen
- Erhvervsdrivende samarbejder om liv i midtbyen
- Goddag til 491 nye virksomheder
- Dansk Byggeri: Randers god på enkelte områder
- Madservice Kronjylland viste hvad de kan
- Flere leaser biler i Randers
- Sunset åbner med et års gratis burgere

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk