-
Klik venligstKlik venligst-

Kunderne tømte Gluds lager på en dag

Fredag 13. oktober 2017 kl: 12:00

Kunderne tømte Gluds lager på en dag
Rødvinen fra Adega de Borba har været en fast del af vores sortiment i mange år, fortæller Jørgen Glud.
En rødvin, der importeres af Glud Vin i Randers, har vundet en stor blindsmagning af efterårsvine i Dagbladet Børsen. Og sådan en omtale giver ekstra travlhed hos vinimportøren.

Glud har i forvejen travlt med at fejre sit 15-års jubilæum og lancere ny webshop.

Ifølge Børsen Weekend 22. september 2017 har danske vinhandlere udvalgt og indsendt vine til en stor blindsmagning af vine, der passer godt til årstiden.

Dommerne vurderede, at rødvinen fra portugisiske Adega de Borba var den bedste af de 72 indsendte vine, hvoraf flere var væsentligt dyrere end vindervinen.

Dommerpanelet bestod af 14 sommelierer og vinentusiaster og blev ledet af Børsens mad- og vinanmelder Ole Troelsø.

"Rødvinen fra Adega de Borba har været en fast del af vores sortiment i mange år," siger Jørgen Glud og fortæller, at vinen er lavet på en blanding af lokale portugisiske druer fra vinkooperativets bedste vinmarker og ældste vinstokke i Alentejo-området.

Glud Vin oplyser, at efterspørgslen efter rødvinen har været så overvældende, at lageret blev tømt på mindre end en dag. Og interessen har efterfølgende været så stor, at der af flere gange har været biler på vej fra Portugal med ekstra forsyninger.

"Vi har haft travlt med at sende vinder-vinen til kunder i hele Danmark," siger Jørgen Glud, der forsikrer, at både lageret og hylderne i butikken nu er helt fyldte, så alle kan sikre sig en flaske af 'den med korketiketten'. Det er sådan vinen omtales til hverdag i butikken på Nikkelvej i Randers. Netop fordi etiketten er lavet af ægte kork fra Portugal.

”Det er jo dejligt at være med til at sætte Randers på landkortet på denne måde” lyder det fra vinimportøren, der i øvrigt spår, at Portugal bliver et af danskernes næste foretrukne vinlande.

15 år med vin
Det var under et ophold i Loire og Provence, at den helt unge Jørgen Glud i sin tid først fattede interesse for vinens verden. Her lærte han om produktionen af vin lige fra arbejdet i marken til processen i vinkælderen.

I 2002 åbnede enkeltmandsvirksomheden dørene op for kunder i Strømmen i Randers.

Også i vinens verden er der sket ændringer gennem de 15 år, Jørgen Glud har været i branchen.

”Hvor vi før primært solgte rødvin, så spørger kunderne i dag i stigende grad efter hvidvin og mousserende vine. Og de seneste år også efter rosé,” oplyser Jørgen Glud, der også har oplevet et skifte fra efterspørgsel på oversøisk vin til vine fra Europa.

* I dag har butikken hjemme på Nikkelvej i Randers Syd og virksomheden er vokset til 12 medarbejdere, der repræsenterer Glud Vin i Danmark og Sverige.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Konfirmand modeshows
- Børn søges til modelopgaver
- Kage, kondomer og konkurrencer
- Bilka med fyrværkerishow
- Gratis koncert i mørke
- Loppesupermarked for børnefamilier åbner i Randers
- Lene fejrer butiksjubilæum med frisk facade
- Farmødre og andre jagtede lopper på Østervold
- Bilka Randers når madspildsmilepæl
- Bilka Randers fejrer de firbenede venner
- Wagner bliver til HOLM & CO
- Månedens butik

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk