Klik venligst
Klik venligst-Klik venligst

Langå bygger bro om natten

Fredag 13. oktober 2017 kl: 07:46

I disse dage pågår arbejdet med at hejse de store broelementer på plads, og det finder sted om natten. Foto: Niels Drescher Pedersen.
I disse dage pågår arbejdet med at hejse de store broelementer på plads, og det finder sted om natten. Foto: Niels Drescher Pedersen.

Langå bygger bro om natten
Dorthe Tapomayi Nielsen: Nu kan vi snart mødes med vores naboer lige på den anden side af broen uden at skulle ud at gå flere kilometer.
Efter at have været uden en forbindelse over jernbanen i omkring 150 år ser stationsbyen Langå nu broen tage fysisk form.

”Det er nærmest helt surrealistisk. Man kniber sig selv i armen og tænker: Er det virkelig sandt? Det er omkring 10 år siden, jeg for alvor begyndte at gøre opmærksom på den manglende adgang til spor 3 og 4", siger Iben Sønderup (S), som har været en af hoveddrivkræfterne bag stibroen.

En lang række politikere, Langå-borgere og fagfolk har været involveret i den proces, som man nu kan se resultatet af på Langå Station. I august måned havde Langå besøg af MF Henrik Dam Kristensen (S), som bevilgede de første 6 mio. til broen, da han var transportminister i 2013.

Han var glad for at se, at hans bevilling havde givet resultat. Men både venstrepolitikere, socialdemokrater og til sidst et samlet Randers Byråd har støttet projektet.

I disse dage pågår arbejdet med at hejse de store broelementer på plads, og det finder sted om natten, hvor togene ikke kører.

”Vi glæder os så meget til, broen bliver helt færdig. Nu kan vi snart mødes med vores naboer lige på den anden side af broen uden at skulle ud at gå flere kilometer,” siger Dorthe Tapomayi Nielsen, der bor i Skovlystkvarteret, som altid har ligget afskåret fra resten af Langå pga. jernbanen.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Mød Gurli Gris og ta' feriebilletten
- Kolleger og familie tog afsked med betjent
- Randers BMX kørte fantastisk
- Kampagne og politi mod uopmærksomme trafikanter
- Sønderup: Iværksætteri skaber arbejdspladser
- Svampetur i Doktorparken
- Største salgsudstilling af kunst fra Andeby
- Poul Thomsen inviterer til reception
- 10.000 ved alt om affald og genbrug
- Foredrag om E-numre og junkfood
- Aastrup og Merrild til åbent landbrug
- 1910 tog fire sejre

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk