Klik venligst
Klik venligst-Klik venligst

Nordbyen, fremtiden lever her

Torsdag 12. oktober 2017 kl: 15:07

Nordbyen, fremtiden lever her
Louise Brown, Gl. Jennumvej 11, Randers - byrådskandidat for Venstre.
LÆSERBREV Af Louise Brown, Gl. Jennumvej 11, Randers - byrådskandidat for Venstre.

Hvor er det fedt at være vidne til den udvikling, der sker i området omkring Jennumparken, den gamle kaserne og Langvang lige nu.

I mange år har Jennumparken været synonym med ghetto, kriminalitet og meget andet knap så positivt, men intet kan være mere forkert.

Jeg har selv boet i Jennumparken i ca. 5 år og bor nu lige ved siden af, og jeg har ikke boet et mere roligt sted, siden jeg var 6 år og boede i Langå.

I Jennumparken er der fred og ro. Folk er søde og venlige og holder lidt øje med hinanden. På den gode måde forstås. Selvfølgelig er der børn og unge mennesker, der leger eller ”hænger ud” udenfor på vejen eller på Byggeren, og sådan skal det også være.

Da jeg var barn sad vi i et busskur foran Brugsen. I Jennumparken har vi et utal af flotte legepladser, Nordre Fælled, Byggeren og nu også det flotte naturrum Myretuen, som netop er blevet indviet. Tænk sig, en mand fra området har meldt sig frivilligt til at låse Myretuen op hver morgen og låse igen hver aften, fordi han synes, at det er sådan et flot sted, og at alle skal have mulighed for at bruge det. Dét, synes jeg, er et ret godt billede på, hvad Jennumparken og nordbyen indeholder.

I vores fælles baghave fik vi 11. februar indviet Langvang med en ny og flot topmoderne atletikhal. Den ligger perfekt placeret med Nordre Fælled lige udenfor døren, og det er nu muligt at gå direkte fra Jennumparken til hallen uden at skulle ud på de store veje. Det er super godt for vores unger, der gerne vil røre sig og dyrke motion.

Det er blevet gjort det nemt og lige til. Derfor bliver jeg også stolt og
glad, når vi i det nye budgetforlig har fået afsat 1,5 mio. til en splinterny og fed BMX-bane i forbindelse med Langvang. Det bliver en fantastisk kombination af natur og sport, som har været efterspurgt længe.

Jeg tror, at Langvang bliver et kraftcenter af sin slags, der kan hjælpe til den stadigt positive udvikling af Randers Nord.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- En røgfri kommune
- Ja tak til røgfri arbejdstid
- Penge til transport til landsbyskolerne
- Tankstationsgrunde: Miljøministeren løber fra sit ansvar
- Det sikreste sted at bo er på landet
- Penge til materialer på skolerne
- Giv håb for en bedre fremtid
- Mange roser til Plejehjemmet Rosenvænget
- Mere faglighed og kortere skoledag
- Rent vand, tak!
- Socialdemokratisk nej til midtbyudvikling
- Klimasikring og mere natur en billig løsning

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk