Klik venligst
Klik venligst-Klik venligst

Gul stues unger bagte for Børnetelefonen

Tirsdag 10. oktober 2017 kl: 16:23

De skønne unger på Gul Stue i Kristrup Vuggestue på Vennelystvej holdt store bagedyst tirsdag. Foto: John Hyldahl/RANDERSiDAG.dk
De skønne unger på Gul Stue i Kristrup Vuggestue på Vennelystvej holdt store bagedyst tirsdag. Foto: John Hyldahl/RANDERSiDAG.dk

Gul stues unger bagte for Børnetelefonen
Den kæmpestore margretheskål blev fyldt med youghurt, mel og sukker der blev rørt godt. Foto: John Hyldahl/RANDERSiDAG.dk
BILLEDGALLERI De skønne unger på Gul Stue i Kristrup Vuggestue på Vennelystvej holdt store bagedyst tirsdag eller rettere: De bagte for at tjene penge til Børnenetelefonen hos 'Børns vilkår'.

Den selvejende institution Kristrup Vuggestue lægger materialer til, youghurt, mel, sukker, smør og mange andre gode ingredienser. Naboen, en rar bagermester, sponsorerer kagebakker og poser, så købedygtige forældre kan hjembringe den kage, ungerne har bagt. Kagen må betales, og alle pengene går ubeskåret til Børnetelefonen.

Det fortalte souchef Camilla Flarup Kristensen, mens RANDERSiDAG.dk's medarbejder ventede på, at Gul stue meldte klar. Så blev pædagogerne Christine Sletterhage og Pia Hammer klar, og det samme var de skønne unger Mikkel, Freja, Sigga, Lykke og Hubert. Der er fire stuer med 13 børn på hver, men ikke alle skulle deltage i bagedysten, så sammen med stuens to øvrige pædagoger lavede de andre ting.

Den kæmpestore margretheskål blev fyldt med youghurt, mel og sukker der blev rørt godt, så kom køkkenchefen Gitte Stokkebro med en gryde varmt smør, der forsigtigt blev hældt i, mens der blev passet godt på at ungerne ikke brændte sig. Der skulle røres mere og kommes flere ingredienser i, men ak: Margrethe var for lille, så en kæmpegryde måtte findes frem. Alle børnene fulgte pænt med i hele processen, og nu skulle dejen hældes i to bradepander.

I køkkenet er det kun Gitte Stokkebro og pædagoger, der må komme, så Pia Hammer måtte sætte de to bradepander ind i den ventende ovn, minuturet blev programmeret.

Børnene smagte ivrigt på dejresterne da formene var fyldte, man kunne drømme sig mange år tilbage til tiden i mors køkken hvor alt var tilladt.

Ja, Gitte Stokkebro der styrer køkkenet har styr på det, hun er stolt af sin elitesmiley og rigtig stolt af sit økologiske sølvmærke, man kan erhverve når mellem 60-90 procent af råvarerne er økologiske. Det klarer Gitte fint inden for de økonomiske rammer.

RANDERSiDAG.dk skal videre. Vi nød ungerne om bagebordet på stuen og i gangen, hvor Camilla Flarup Kristensen ser til, at den forkerte sko kommer på den forkerte fod, så passer de nemlig.

* Se dejlige fotos i BILLEDGALLERIET - klik her.

Af John Hyldahl/RANDERSiDAG.dk

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.
© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Mød Gurli Gris og ta' feriebilletten
- Kolleger og familie tog afsked med betjent
- Randers BMX kørte fantastisk
- Kampagne og politi mod uopmærksomme trafikanter
- Sønderup: Iværksætteri skaber arbejdspladser
- Svampetur i Doktorparken
- Største salgsudstilling af kunst fra Andeby
- Poul Thomsen inviterer til reception
- 10.000 ved alt om affald og genbrug
- Foredrag om E-numre og junkfood
- Aastrup og Merrild til åbent landbrug
- 1910 tog fire sejre

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk