-
Klik venligstKlik venligst-

Bueskydning i verdensklasse

Tirsdag 10. oktober 2017 kl: 10:00

Bueskydning i verdensklasse
Årets stævne begynder lørdag den 14. oktober kl. 12, og publikum er velkommen i løbet af de 24 timer, som bueskytterne dyster.
Den nationale og dele af den internationale elite inden for bueskydningen kommer i weekenden den 14.-15. oktober til Randers for at deltage i en sportsevent med 24 timers nonstop bueskydning i verdensklasse.

Efter stor succes sidste år er Randers klar til at gentage 'Eat, Sleep, Archery'. Det er bueskytternes Le Mans, som i år bliver afholdt i den nye atletik- og multihal på Langvang Idrætscenter.

Her skal 52 hold fra Tyskland, Norge og Danmark gennem et døgn hele tiden sørge for at have en deltager i aktion. I alt deltager omkring 150 bueskytter, der i løbet af de 24 timer udelukkende vil koncentrerer sig om at spise, sove og skyde med bue og pil.

'Eat, Sleep, Archery' er Danmarks største bueskyttestævne målt på antallet af deltagere, samtidig er det et af de eneste stævner herhjemme, hvor bueskytterne kan dyste som hold.

"Sidste år var der mange publikummer forbi stævnet og interessen for at deltage var så stor, at vi desværre måtte afvise flere bueskytere. Romalt Hallen, hvor vi afholdte eventen i 2016, var helt fyldt op. Derfor har vi i år flyttet arrangementet til Langvang Atletik- og Multihal," siger formanden for Randers Bueskyttelaug, Lars Christian Jensen.

'Eat, Sleep, Archery 2017' afholdes med støtte fra Randers Kommunes eventsekretariat.

Randers Bueskyttelaug og Randers Kommune arbejder på at gøre 'Eat, Sleep, Archery" til en fast årlig tradition, som afholdes den første weekend i skolernes efterårsferie.

Med opbakning fra både lokale, nationale og udenlandske sponsorer er der en samlet præmiesum på mere end 35.000 kroner.

* Årets stævne begynder lørdag den 14. oktober kl. 12, og publikum er velkommen i løbet af de 24 timer, som bueskytterne dyster. Der er gratis adgang for publikum.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Ni timers håndbold i Assentoft
- 30 hold i X-Mas Cup
- Cykelcrossresultater
- Jonny kæmpede i Belgien
- Swimteam Neptun i medaljeregn
- Randersrytter til VM i cykelcross
- Delt 2. plads i første forsøg
- Folkemusik i Randers holder kobberbryllup
- Tid til X-Mas Cup 2019
- Største hold i mange år til DJM
- Cykelcrosssæsonen i gang
- Superligahold træner Danmarks største fodboldlinje

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk