Klik venligst
Klik venligst-Klik venligst

Chefens første arbejdsdag

Mandag 9. oktober 2017 kl: 12:33

En træner med et flot generalieblad er landet i Randers, og der er ingen tegn på, at han var mistet gejst eller engagement. Foto: Kurt Helge
En træner med et flot generalieblad er landet i Randers, og der er ingen tegn på, at han var mistet gejst eller engagement. Foto: Kurt Helge

Chefens første arbejdsdag
Af statur, hårpragt, smil og udstråling minder hollænderen om John Faxe Jensen. Foto: Kurt Helge
Fra i dag er hollandske Ricardo Moniz cheftræner i Randers FC. Den 53-årige oprindelige forsvarsspiller fra Rotterdam styrede med sikker hånd truppen, der var samlet til træning efter landsholdspause.

Det flød med små stop i spillet, hvor Moniz rettede og dirigerede og gav gode råd om løbemønstre, positioneringer og afleveringer de rigtige steder og på de rigtige tidspunkter.

Randers FC træner frem mod næste superligakamp ude mod FC Nordsjælland lørdag eftermiddag, og bedømt på den korte træningssession mandag formiddag, så har Ricardo Moniz allerede en plan, der skal gøre det surt for sjællænderne at få besøg af Randers.

I sin aktive karriere for bl.a. Eindhoven, Haarlem og Wallwijk var Ricardo Moniz nok forsvarsspiller, men han scorede overraskende mange mål.

Som træner har han ført Red Bull Salzburg til både mesterskab og pokalsejr i samme sæson. Han var trænerassistent hos Feyenoord, mens Jon Dahl Tomasson spillede der, og han har trænet bl.a. Grasshoppers fra Schweiz, Ferencvaros fra Ungarn, 1860 München og senest sin oprindelige klub Eindhoven, ligesom han var trænerassistent i Hamburger SV, mens Michael Gravgaard spillede der.

En træner med et flot generalieblad er landet i Randers, og der er ingen tegn på, at han var mistet hverken gejst eller engagement. Af statur, hårpragt, smil og udstråling minder hollænderen om John Faxe Jensen, men sig det endelig ikke til en RFC-fan.

Af Kurt Helge

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Superligahold træner Danmarks største fodboldlinje
- Neptun satte et vandmærke
- Randersdrengene vandt B-finalen til DM i fodbold
- Fin sæsonafslutning for randersrytterne
- Spurtstærke drenge
- Volkswagen Park i Hornbæk
- Mogensen øverst på skamlen
- 16 gange mester i minigolf
- Frederik Dupont bedste randersrytter
- Veteran tog 1. pladsen
- Gratis golf og krolf
- Simone klar til EM efter nordisk mesterskab

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk