Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

Gi' hva' du har og ta' hva' du vil

Søndag 8. oktober 2017 kl: 11:30

Gi' hva' du har og ta' hva' du vil
Sidst der var marked byttede randrusianerne 1400 kg. ting og sager.
Den står på byttemarked i Randers, så det er måske tid til at få ryddet op i kælderen, på loftet, i garagen, i legetøjet, i skabe og skuffer og i stedet for bare at smide ud.

Sidst der var marked byttede randrusianerne 1400 kg. ting og sager. Nu gør de det igen, bytter det, de ikke kan bruge eller har i overskud.

Hvis du har noget, der er for godt til at smide ud, men for ringe til at sælge, så deltag lørdag 21. oktober kl. 10.00 til kl. 15.00 i Fritidscenteret, Vestergade 15, hvor du giver, hvad du har, tager, hvad du vil.

"Har du nogensinde tænkt over, hvor meget du ejer, som du ikke bruger mere, og som nok bliver smidt ud næste gang du rydder op? Vi har alle mange ting liggende i skuffer, skabe, kældre eller på lofter, som vi ikke længere bruger eller er blot er blevet trætte af, men som andre kan få glæde af".

"Affaldskontoret i Randers Kommune har hjulpet os med vægt og skilte og de ting og sager der ikke bliver byttet på dagen får Kirkens Korshær glæde af", siger Lisbeth Nielsen, som er med til at arrangere.

Dagen foregår på følgende måde, du medbringer tøj, køkkenudstyr, gamle bøger, DVD'er, legetøj, sko, møbler og meget mere, som du vil af med og som stadig har god værdi, men du ikke bruger mere. Ved døren står venlige hjælpere som vejer tingene, derefter lægger du dine ting ved de skilte, hvor det hører hjemme. Så går du stille og rolig rundt og finder det, du mægtig gerne vil have med hjem.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Ny spilcafe lukker snart op i Randers
- Bilka er klar og åbner med kæmpe fest
- Huset Nyvang nu med egen købmand
- Føtex får apotek
- Den første is serveret i ny is- og kaffebar
- Nu åbner 'Slotspladsens is- og kaffebar'
- Randrusianerne cykler med børnene som aldrig før
- Læg arm med storcentret
- Mød forsidefruerne
- Så er der legetøjsmarked
- Loppemarked i Fritidscentret
- Cityforeningen inviterer til sommerfest

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk