Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

Omann: En stor dag for byen

Søndag 8. oktober 2017 kl: 10:00

Omann: En stor dag for byen
Borgmester Claus Omann Jensen og bestyrelsesformand på Tradum, Søren Sørensen, tog i fællesskab første spadestik.
Det første synlige bevis på, at Tradium er gået i gang med byggeriet af Talent College sås op til weekenden ved et første spadestik.

Tradium Talentcollege styrker Randers som stærk uddannelsesby
”Det er både en stor dag for Tradium og for byen”. Sådan indledte Borgmester Claus Omann Jensen sin tale i forbindelse med første spadestik til Tradium Talentcollege på Vester Allé.

Han uddybede med at fortælle, at det er en stor dag for Tradium, fordi et attraktivt elevhotel, kan styrke tilknytningen til studiemiljøet for de unge, der skal bo her, og give dem de bedste rammer omkring deres uddannelsesforløb.

Men det er også en stor dag for Randers by. Et levende studiemiljø kan nemlig tiltrække flere unge. Med elevhotellets centrale placering i byen, vil de unge kunne opleve Randers på nærmeste hold og blive en del af bybilledet.

Måske kan opholdet og indblikket i alle de muligheder, Randers har at byde på, være dét, der giver de unge lyst til at blive længere, komme tilbage og måske slå sig ned. På samme måde kan det give dem lyst til at anbefale byen til deres bekendte.

Tradium Talent College kan på den måde være med til at understøtte, at Randers står stærkt som en uddannelsesby, der er kendt for gode ungdomsuddannelser.

Lars Michael Madsen, direktør på Tradium, fortalte om, at han har stor forståelse for de unges forældre, der måske står lidt beklemte i døren og kigger efter deres søn eller datter, når de drager mod vores by for at uddanne sig, langt væk fra den sædvanlige trygge base.

Måske kildrer det også i maven på de unge mennesker, hvoraf nogle prøver at flytte hjemmefra i perioder for første gang. Derfor er det vigtigt at kunne tilbyde et trygt studiemiljø, hvor det er muligt at blive inspireret til at få ny viden og nye venner.

* Det er rådgivende ingeniør Jakob Keller og Brian Andersen fra Randers Arkitekten, der har omsat Tradiums tanker til tegninger, mens det er Jorton, der har fået overdraget opgaven med at gøre tegningerne til virkelighed.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Alle har ret til et fedt højskoleophold
- Hoptimister i nordbyen
- Tobias murersvend på krykker
- Østervold og kulturen kom til sin ret i bybilledet
- Pakhuset gentager festugesucces
- Idefasen for udbygning af E45 kører derudad
- Fuhr: Behandl buschaufførerne ordentligt
- Højt niveau både sportsligt og på gymnasiet
- Europæisk mad på Østervold
- Fisk har fundet den rette plads
- Mand i Doktorparken trodsede afbrændingsforbudet
- Så er der igen Formel 1 magi

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk