Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

Fodboldspillere klædt godt på

Fredag 6. oktober 2017 kl: 13:00

To elever og Steffen Andersen leder af ungdomsskolen, Tobias Poulsen, Quick Pot samt trænerne John Witting og Karsten Madsen. Foto: Hans Carstens
To elever og Steffen Andersen leder af ungdomsskolen, Tobias Poulsen, Quick Pot samt trænerne John Witting og Karsten Madsen. Foto: Hans Carstens

Fodboldspillere klædt godt på
Foto: Hans Carstens.
Fodboldlinjen på Vestervangsskolen, Rismølleskolen og Hobrovejens Skole i Randers er en af Danmarks største med 150 elever fra 6.-9.klasse. Nu er de også blevet klædt ordentligt på.

Lokale Quickpot, Intersport og Tradium har givet trøjer til spillerne på den populære linje, der har både morgen- og eftermiddagstræning.

Men hvad laver de på fodboldlinjen udover at spille bold? Eleverne i 9.klasse kan tage en juniorlederuddannelse, der kvalificerer dem til at blive trænere og ledere for 5-10 årige i de lokale fodboldklubber.

Eleverne skal lave træningsprogrammer og afprøve dem i Helsted Fremad, der er pilotklub i projektet. Eleverne afslutter juniorlederuddannelsen med en tretimers prøve og et diplom.

Uddannelsen har et samarbejde med Tradium, handelsgymnasiet, der stiller undervisere til rådighed, som underviser i ledelse, økonomi og innovation.

Elever, der vil viderebygge deres lederuddannelse, kan fortsætte på Sport/leadership på Handelsgymnasiet. Konceptet hedder ”den røde tråd” og bygger linjen op fra 6. klasse til 3.g

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Superligahold træner Danmarks største fodboldlinje
- Neptun satte et vandmærke
- Randersdrengene vandt B-finalen til DM i fodbold
- Fin sæsonafslutning for randersrytterne
- Spurtstærke drenge
- Volkswagen Park i Hornbæk
- Mogensen øverst på skamlen
- 16 gange mester i minigolf
- Frederik Dupont bedste randersrytter
- Veteran tog 1. pladsen
- Gratis golf og krolf
- Simone klar til EM efter nordisk mesterskab

Kommentarer til artiklen:
Flot koncept
Det er et utroligt flot koncept der er blevet bygget op med fodboldlinjen på de tre Randers skoler. Den røde tråd med at bygge linjen op fra 6kl til 3 g er meget imponerende. Jeg har læst om linjen før i Randers amtsavisendin, jeg synes det er flot at sponsorer går ind og støtter et sådan initiativ.
Poul Erik Andersen
Topasdalen 2
8930 randers
06-10-2017 18:49:13


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk