Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

Elever: Hotellet påstod at vi havde lus med hjemmefra

Fredag 6. oktober 2017 kl: 06:00

Emma Maria Frydensberg Sørensen, Nadia Bøttern og Julie Mogensen: Klamt og beskidt.
Emma Maria Frydensberg Sørensen, Nadia Bøttern og Julie Mogensen: Klamt og beskidt.

'Hotellet blev konfronteret med disse væggelus men påstod, at vi havde haft dem hjemmefra', fortæller Emma, 2K, Randers HF & VUC, som er med på den studietur, der blev skæmmet af væggelus.

"Vores hotel er direkte sundhedskadelig. Det har været under alt kritik".

Så direkte beskriver Emma Maria Frydensberg Sørensen, 2. K., Randers HF & VUC, forholdene på det hotel, der siden mandag har været basen for seks klassers ophold og studietur i Berlin.

Den tur, eleverne og deres lærere havde set frem til, kom dog i klemme som en lus imellem to negle. Væggelus.

Emma Maria Frydensberg Sørensen, Nadia Bøttern og Julie Mogensen er ikke blege for at stå frem og beskrive forholdene på hotellet. De siger fra Berlin:

"Vi har heldigvis været på et firemands værelse uden væggelus! Men hygiejnen er også noget, man burde have fokus på. Vi har taget billeder, som dokumentation for hvor klamt og beskidt, der er på vores hostel", fortæller de tre piger og tilføjer:

"Kunne vi dokumentere lugten fra vores badeværelse, som var kloaklugt x 10, havde vi gjort det! Og samtidig ville vi også have dokumenteret hvor beskidt og fedtet service ved morgenmaden var. Det eneste tidspunkt, vi psykisk kunne slappe af, var, når vi ikke var på vores hostel. Tanken om, at man måske sover blandt væggelus har været hård og frustrerende".

Pigerne fortæller fra Berlin torsdag aften, at hotellet blev komfronteret med væggelusene og påstod, at de havde medbragt dem hjemmefra.

"Som sagt, vi er heldige ikke at være ramt af denne situation på vores værelse, men derimod jordens dårligste hygiejne. Vi er de sidste dage vågnet op med hovedpine pga. lugten bl.a. Til gengæld har vores lærer handlet fornuftigt og haft en godt overblik samt holdt hovedet koldt," slutter de tre HF-studerende Emma Maria Frydensberg Sørensen, Nadia Bøttern og Julie Mogensen.

Fredag aften vender de seks klasser hjem efter fem dages oplevelsesrig studietur, og som rektor Mette Jespersen, Randers HF & VUC, sagde til RANDERSiDAG.dk torsdag eftermiddag, så skal det vurderes, om skolen/eleverne skal gå videre og evt. forlange kompensation for en tur med indhold, de ikke har bedt om.

* Læs også RANDERSELEVERS STUDIETUR RAMT AF VÆGGELUS - klik her.

Af RANDERSiDAG.dk

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Mød Gurli Gris og ta' feriebilletten
- Kolleger og familie tog afsked med betjent
- Randers BMX kørte fantastisk
- Kampagne og politi mod uopmærksomme trafikanter
- Sønderup: Iværksætteri skaber arbejdspladser
- Svampetur i Doktorparken
- Største salgsudstilling af kunst fra Andeby
- Poul Thomsen inviterer til reception
- 10.000 ved alt om affald og genbrug
- Foredrag om E-numre og junkfood
- Aastrup og Merrild til åbent landbrug
- 1910 tog fire sejre

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk