Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Musik fylder Randers

Torsdag 5. oktober 2017 kl: 13:30

Musik fylder Randers
Ambitionen er, at Randers kommune bliver ét stort, levende spillested, og alle kan være med.
Hele landet fejrer i uge 44 dansk musikliv, og i Randers kommune skal det kunne høres. Alle med lyst på musik og sang kan blive en del af Spil Dansk Ugen Randers. Hvordan og hvor musikken skal spille er op til dig.

Spil Dansk Ugen er en uge, hvor alle kan byde ind med arrangementer, der på en eller anden måde giver mulighed for at nyde musik sammen.

Om musikken bliver skrevet og skabt i fællesskab, om man synger sange eller spiller sammen - det er helt op til, hvad man har lyst til.

Det kan være fællessang i børnehaverne, på sygehuset og på plejehjem, over musikaktiviteter på byens skoler til koncerter på kendte og ukendte steder. I uge 44 opfordres alle til at skabe musikoplevelser - kun fantasien sætter grænser for, hvordan musikken spiller denne uge.

Ambitionen er, at Randers kommune bliver ét stort, levende spillested, og alle kan være med.

Mange foreninger, forsamlingshuse, kirker og spillesteder rundt om i kommunen har allerede planlagt en del musikarrangementer i uge 44. De kan søges frem via Randers Eventsekretariats online-kalender på www.detsker.dk

Der vil i løbet af ugen blandt andet være et lille udvalg af helt særligt Spil Dansk-aktiviteter, som kommer til området, fordi Randers Kommune er gået aktivt ind i at være Spil Dansk-kommune. Som Spil Dansk-kommune kommer der blandt andet til at være musiktiltag som livekoncerter i traditionelle og utraditionelle rammer samt læringsforløb blandt aktive musikere, børn og unge.

De lokale Spil Dansk Uge-arrangører opfordre alle med interesse for selv at afholde et musik arrangement i uge 44 til at skrive arrangementet ind i kalenderen på Eventsekretariats hjemmeside. Derudover har ugen fået sin egen lokale Facebook-side, hvor der kan søges yderligere oplysninger. Du finder siden på www.facebook.com/spildanskranders

* Siden 2001 har Spil Dansk været Danmarks største musikbegivenhed i al sin bredde og mangfoldighed af arrangementer. Turbinen, Randers Bibliotek, Randers Kommune og Randers Eventsekretariat er lokale arrangører. Har du spørgsmål vedrørende lokale arrangementer til Spil Dansk Ugen 2017 kan du kontakte Mik Stegger, musikformidler, Randers Bibliotek, via e-mail mk@randersbib.dk eller Jørgen Holmegaard, musikansvarlig, Turbinen, via e-mail jho@vaerket.dk

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Karmens Kvartet hos Jazzens Venner
- Masser af mennesker til tyrolerfest i Storegade
- Nye salmer på plakaten
- H.P. Lange og Olga
- Irsk stuvning og musik i Romalt
- Koncert i Essenbæk Kirke
- Årets Randers Revy er et festfyrværkeri
- Kunst i skrottet
- Irsk singer/song writer i Randers for 5. gang
- Det var en kanon fest i Doktorparken
- Harbour Challenge: De gik på vandet
- Traditionel efterårsstart hos Jazzens-Venner

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk