Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

Prinsessedrømme i efterårsferien

Onsdag 4. oktober 2017 kl: 14:34

Prinsessedrømme i efterårsferien
En prinsesse må gerne stritte med lillefingeren, når hun drikker te.
Gys og gru, bamser, riddere og ægte prinsesser er nogle af de spændende aktiviteter på Teaterskolen Kastali’a i efterårsferien.

Børn kan mandag den 16. oktober tage deres søde bløde bamse med til et drøn af et hyggelig bamsebal, hvor skal der leges bamselege, der skal danses med bamse og bamse skal tegnes. Der bliver serveret bamseboller og saft.

Hvis man ikke er til bamser, men er af den mere rå og seje type, så er der ridderfest tirsdag den 17. oktober. Til ridderfesten skal der spises pølsehorn og drikkes saftmjød, mens der lyttes til dragers kamp for at undgå det dødsensfarlige riddersværd. For at blive slået til ridder skal de seje udklædte riddere igennem forskellige prøver. Ridderne inviteres ind i riddersalen på Teaterskolen Kastali’a, hvor over-ridderne tager venligt, men sejt imod.

Prinsessedrømme
Piger med hang til prinsessedrømme, kan komme til prinsesse te-selskab lørdag 21. oktober. I et lyserødt univers på Teaterskolen Kastali’a kan de ægte prinsesser blive sminket, lære at stritte med lillefingeren, mens de nyder en kop te og spiser en bolle. Der skal danses, synges og lyttes til hyggelige prinsessefortællinger. Tre hofdamer byder velkommen og sørger for den helt rigtige prinsesse hygge.

På Teaterskolen Kastali’a er der mulighed for børn i alderen 7 til 12 år at prøve sig selv af på de skrå brædder. I den gyselig teater-workshop er der brug for en uhyggelig vampyr, et skræmmende spøgelse eller et barn der går igen. Fra onsdag den 18. oktober og tre dage frem skal der leges hyggelige og uhyggelige lege og øves til en gyselig forestilling. Fredag den 20. oktober kl. 13.00 spilles den gyselige forestilling for alle med hang til skrig, blod og ikke mindst chok.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Drømme og visioner fra Kaj & Stjernerne
- Amerikansk topnavn giver sommerkoncert
- Fotoudstilling om byen og arkitekten
- En aften om Bob Dylan
- Solnedgang med musik i
- Kalima på gaden for 19. gang
- Følelser på lærred
- Er tredje gang lykkens gang for bluesfestivalen?
- Country-succes på Memphis Mansion
- Blues: Mike og kvinderne
- Bluesfestivalen skudt i gang
- Publikumsrekord da Bastian indtog Oust Mølle Rock

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk