Annonce
Del på Facebook   Print siden

Mus lukker REMA 1000 i Hornbæk

Mandag 2. oktober 2017 kl. 12:41

Mus lukker REMA 1000 i Hornbæk
REMA 1000 risikerer som Dagli'Brugsen i Stevnstrup at være lukket i en uges tid. P-pladsen var tom i dag. Foto: RANDERSiDAG.dk


Mus lukker REMA 1000 i Hornbæk
Opslaget bekendtgør, at butikken sætter fødevaresikkerhed som højeste prioritet, og så henviser det kunder til REMA i Helsted. Foto: RANDERSiDAG
'Indtil musen er fanget, åbner vi ikke butikken'. Det er den besked, der på et stykke A3-papir i døren møder de kunder, der møder op for at handle i dag mandag i Rema 1000, Kjølvejen 2, Hornbæk, Randers.

Opslaget bekendtgør også, at butikken sætter fødevaresikkerhed som højeste prioritet, og så henviser det kunder til søsterbutikken i Helsted.

RANDERSiDAG.dk har været i kontakt med en medarbejder hos den museramte butik, men modsat Dagli'Brugsen i Stevnstrup, som i juli også var museramt, så holder REMA 1000 kortene tæt til kroppen og munden lukket.

Dagli'Brugsen fortalte løbende, hvordan situationen var, og var dermed med til at tage trykket af ballonen samt informere kunder og lokalbefolkning.

Ud fra opslaget kan vi fortælle, at REMA 1000 fortæller, at Kiratin Skadedyrsbekæmpelse er tilkaldt. Virksomheden har en hund med, som skal snuse sig frem til og forhåbentligt finde musen eller musene.

Museangrebet i Stevnstrup blev opdaget, da små ekskrementer blev fundet, og det endte med, at hele butikken blev tømt, varerne sorteret, noget gemt, andet kasseret.

Risikerer REMA 1000 samme ulejlighed, kan der som i Dagli'Brugsen i Stevnstrup stå lukket på døren i en uges tid eller mere.

Af RANDERSiDAG.dk

* Læserbreve og anden debat er flyttet fra forsiden til 'Debat'. 'Debat' findes i menuen til venstre på forsiden af vor netavis. Undtagelsesvis vil læserbreve kunne findes på forsiden. Vi har truffet beslutningen ud fra, at al andet stof drukner i de politiske budskaber. Vi lægger fortsat læserbreve mv. ud på Facebook, og der kan fortsat kommenteres på både netavis og Facebook.

* Ved du, at når du skriver DEBAT i søgefeltet på forsiden af netavisen RANDERSiDAG.dk, så kan du læse 3000 læserbreve?

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


REMA 1000 risikerer som Dagli'Brugsen i Stevnstrup at være lukket i en uges tid. Foto: RANDERSiDAG.dk

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Butiksliv

Tilbudsaviser og magasiner m.m:
Regionale nyheder