Annonce
Del på Facebook   Print siden

Hallens imperie blev passet på

Søndag 1. oktober 2017 kl. 15:08

Hallens imperie blev passet på
Foto: Kurt Helge


Hallens imperie blev passet på
Femi Taylor skrev autografer og solgte både plakater og figurer, mens hun snakkede hyggeligt med sine fans. Foto: Kurt Helge
BILLEDGALLERI Der var dobbelt op af tilbud i Randers Real Idrætshal søndag: Secondhand Shopping primært til kvinderne og så Toy-Con Randers med Star Wars- og Sci-fi-effekterne til drengene og mændene.

Det betød, at tilstrømningen var stor, men Darth Vader himself - ham måtte det have været - vogtede i lokalerne og ved indgangen, når det var nødvendigt.

Det er det mangeårige Shoppe- og Modemekka, der nu har skiftet navn til Secondhand Shopping, selv om der stadigvæk er butikker og webshop, der sælger helt nye varer fra legetøj til overtøj.

65 stande i alt. Suppleret med et kontingent af stjernekrigseffekter, hvor Toy-Con Randers oven i købet præsenterede den originale danser Oola fra "Return Of The Jedi" - Star Wars-film nr. 6 - Femi Taylor, der skrev autografer og solgte både plakater og figurer, mens hun snakkede hyggeligt med sine fans. Femi Taylor gæstede Randers sammen med sin danske mand, Claus Skytte Kamper.

Skønsmæssigt nåede mere end 2500 mennesker at besøge Randers Real Idrætshal, og det var både tilfredsstillende for arrangørerne, de handlende ved standene og gæsterne, som fik gjort sig en god handel.

* Se BILLEDGALLERI - klik her.

Af Kurt Helge

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


Skønsmæssigt nåede mere end 2500 mennesker at besøge Secondhand Shopping og Toy-Con Randers i Randers Real Idrætshal, og det var både tilfredsstillende for arrangørerne, de handlende ved standene og gæsterne, som fik gjort sig en god handel.

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Butiksliv

Samarbejdet mellem Sorelle og FLAPH: En hyldest til fællesskab og bæredygtighed
Samarbejdet mellem Sorelle og FLAPH: En hyldest til fællesskab og bæredygtighed
Butiksliv
Tilbudsaviser og magasiner m.m:
Regionale nyheder