Annonce
Del på Facebook   Print siden

Finderiet rykker til midtbyen og Open By Night

Torsdag 28. september 2017 kl. 10:25

Finderiet rykker til midtbyen og Open By Night
Finderiet - nu også aktiv til Open By Night. Foto: John Hyldahl/RANDERSiDAG.dk
Finderiet tager på tur, når Randers City afholder Open By Night. Man kan møde Finderiet på Houmeden, hvor der opstilles en lille lounge.

Her er der mulighed for at hvile benene, få mere at vide om Finderiet og få gode råd om hvordan, du kan give dine gamle sager nyt liv.

Temaet for Open By Night er Trends, og Finderiet vil gerne gøre genbrug til en trend! Derfor vil Finderiets medarbejdere fra kl. 15-18 give inspiration til, hvordan du kan få dit genbrug til at skinne som guld.

Genbrugsbutikken Finderiet drives af den private, socialøkonomiske virksomhed, RSVRanders. Det betyder, at Finderiet er uafhængig af det offentlige. Overskuddet fra Finderiet bruges på at skabe nye jobs til mennesker på kanten af arbejdsmarkedet og til velgørende
formål i nærområdet.

De varer, der sælges i Finderiet, kommer først og fremmest fra Randers Genbrugsplads, hvor Finderiet med en femårig aftale med Affaldskontoret, har lov til at sortere randrusianernes affald og sælge genbrugelige ting i butikken på Grenåvej 19. På den måde
styrkes både miljøet og indsatsen for at få fleks- og skånejobbere i arbejde – og så kan man på Finderiet gå på jagt efter genbrugsguld.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


For mere info, kontakt venligst Søren Lund, 28731807 – presse@rsv-randers.dk

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Butiksliv

Tilbudsaviser og magasiner m.m:
Regionale nyheder