Annonce
Del på Facebook   Print siden

Fuhr tager alvorligt fejl

Torsdag 21. september 2017 kl. 08:00

Fuhr tager alvorligt fejl
Fatma Cetinkaya, Kobbersmedevej 57, Randers - byrådsmedlem, Socialdemokratiet.
LÆSERBREV Af Fatma Cetinkaya, Kobbersmedevej 57, Randers - byrådsmedlem, Socialdemokratiet.

Kasper Fuhr Christensen, Velfærdslisten, beskylder i sit indlæg i onsdags Amtsavisen Socialdemokratiet for, at svigte syge og nedslidte borgere i Randers Kommune. Yderligere kritiserer Fuhr medlemmer af Socialdemokratiet for gentagne gange, og under sidste beskæftigelsesudvalgsmøde, at stemme sammen med Venstre, hvor et af Kasper Fuhrs forslag blev behandlet.

FLYTTEDAG: Læserbreve og anden debat flytter fra forsiden til 'Debat'. 'Debat' findes i menuen på forsiden. Undtagelsesvis vil læserbreve kunne findes på forsiden. Vi har truffet beslutningen ud fra, at al andet stof drukner i de politiske budskaber. Vi lægger fortsat læserbreve mv. ud på Facebook. Mvh. RANDERSiDAG.dk

I al sin iver over at lange ud efter Socialdemokratiets ageren i forhold til de mange forslag, som Kasper Fuhr stiller, glemmer han eller også bevidst fortrænger han, at oplyse borgerne om, hvordan det reelt forholder sig.

Vi stemte sammen med Venstre imod Kasper Fuhrs forslag om oprettelse af småjobs med henblik på, at tilgodese de borgere, som vil blive ramt af 225 timers reglen. Men når det så er sagt, så stemte vi først og fremmest imod forslaget, fordi det ikke har sin gang på jord.

Kasper Fuhr henviser til vores partifæller i Aarhus og kritiserer os for ikke at følge trop. Hvad Socialdemokratiet gør i Aarhus Kommune vil vi lade dem om. Men når forvaltningen i vores egen kommune i sagsfremstillingen skriver, og under beskæftigelsesudvalgsmødet oplyser om, at forslaget kan være i strid med lovgivningen, så kan vi på ingen måder bakke op om det. Kasper Fuhr undlader nemlig i sit indlæg, at oplyse borgerne om, at beskæftigelsesministeren i august 2017 har iværksat en undersøgelse af Aarhus-modellen, som efter ministerens opfattelse kan være ulovlig.

Ministeren har udtalt, at kommunerne kan oprette småjobs, men at de ikke må være specielt rettet mod bestemte målgrupper. Ud fra dette vil Kasper Fuhr ikke alene nøjes med at iværksætte noget, der kan være ulovligt, men vil også forskelsbehandle borgerne i Randers kommune.

Selv Kasper Fuhr skal ikke være i tvivl om, at Socialdemokratiet er fortaler for, at lovgivningen overholdes ikke alene indenfor beskæftigelsesudvalgets område, men generelt på alle kommunale arbejdspladser.

Såfremt grundlaget er i orden, og det stemmer overens med vores egen politik, bakker vi op om de forslag der behandles både ved byråd og udvalgsmøderne. Kasper Fuhr så også dette ved byrådsmødet den 18. september, hvor vi stemte imod Hal 4 sammen med Velfærdslisten.

Kasper Fuhr forsøger i sit indlæg at fremhæve, at S og Torben Hansen har bakket op om Claus Omann Jensen og V i alt de sidste 4 år, og at der sandsynligt ikke vil blive flyttet et komma efter valget. Jeg vil bare lige pointere overfor Kasper Fuhr, at det skal han ikke være så sikker på. Selv ser jeg frem til, at være borger i en Socialdemokratisk ledet kommune med Torben Hansen i spidsen som borgmester.

Og hvis jeg skulle være en af de heldige, som borgerne ønsker at se i Randers Byråd igen, så vil jeg se frem til et mere konstruktivt samarbejde med Kasper Fuhr og vil håbe, at han stiller mere kvalificerede forslag, hvor grundlaget stemmer overens med lovgivningen indenfor området, og hvor økonomien for at realisere forslaget også er tilstede.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.



Kommentarer til artiklen:
God beskrivelse af fænomenet Kasper Fuhrs populistiske opførsel og omgang med begrebet lovlig / ulovligt alt efter, hvad der passer ind i hans ideologiske verden.
Arne Erikslev, 21-09-2017 22:00:49

Socialdemokratiet har sammen med Venstre og Dansk Folkeparti vedtaget besparelser på bostøtteområdet for psykisk sårbare på over 5 millioner og vedtaget en bostøttemodel der ifølge medarbejder på Psykiatrisk Afdeling af Regionshospitalet kommer til at medføre mange indlæggerser i lighed med de indlæggelser Psykiatriplan 2012 medførte. Jeg har sammen med formanden for Støtteforningen for psykisk sårbare i Randers Elisabeth Clark afholdt 2 møder med Torben Hansen for at drøfte den nye bostøttemodel. Et trejde møde var aftalt, hvor også Michael Mouritsen skulle deltage. Mødet blev aflyst dagen før mødet - sikkert fordi Torben Hansen havde fået kolde fødder af de fakta om hvorledes psykiatriindsatsen forløber i Randers Kommune. Måske også fordi vi havde til hensigt at medtage landsformanden for SIND Knud Kristensen til mødet. Vi blev stillet en ny mødeindkaldelse i sigte. Den er imidlertid aldrig dukket op. Det kan kun kaldes meget USERIØST. Så det er ikke Torben Hansen der bør indtage borgmesterstolen, når han ikke engang er i stand til at overholde aftaler.
Kasper Fuhr har ret - Socialdemokratiet svigter syge og handicappede i Randers.
Ib Machon Olesen, 21-09-2017 20:31:16

Det er da glædeligt at Socialdemokratiet nu tilsyneladende kærer sig om gældende lovgivning, det borger i sandhed for nye tider i Randers.
Omann/ Hansen tomato/tomato, som socialist er det lige før jeg foretrækker Omann, da man jo trods alt ved hvor man har ham, Torbens nyerhvervede storbyparlamentarisme gør ham ikke til en egnet borgmesterkandidat, han var i min optik en langt bedre politiker inden han røg på tinge. Og det er tom tale i har i socialpolitikken, skolepolitikken og på arbejdsmarkedsområdet stået sammen med Venstre i stort set hele valgperioden, at sno sig i beskyldninger om "fake news" for at fjerne fokus fra sandheden er desværre blevet standart for socialdemokraterne i Randers, intet at klandre Ole og Susanne for at kaste håndklædet i ringen, men stadig uforstående overfor at de ikke bare blev løsgængere.
Søren Langberg, 21-09-2017 16:06:46

En saglig fremstilling af fakta, omkring et tidligere indlæg af Kasper Fuhr, hvor Fatma imødegår "Fake News", fra Kasper side. Det skal bemærkes, at Fatma, som det ses i læserbrevet holder en sober tone, hvilket også gør sig gældende i byrådssalen.
Knud Precht, 21-09-2017 11:26:43


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Debat

Læserbrev: Vi tager nye, vigtige skridt mod et grønnere Danmark
Læserbrev: Vi tager nye, vigtige skridt mod et grønnere Danmark
Debat
Læserbrev: Pyt med lidt blod ... eller
Læserbrev: Pyt med lidt blod ... eller
Debat
Læserbrev: Når løgnen står over samvittigheden
Læserbrev: Når løgnen står over samvittigheden
Debat
Læserbrev: Rekrutteringsudfordringer truer velfærden og den grønne omstilling
Læserbrev: Rekrutteringsudfordringer truer velfærden og den grønne omstilling
Debat
Læserbrev: Bureaukrati og pseudoarbejde har gennemsyret kommunerne længe nok
Læserbrev: Bureaukrati og pseudoarbejde har gennemsyret kommunerne længe nok
Debat
Debat fra SF: Ældreplejen bløder - Vi skal gribe ind nu!
Debat fra SF: Ældreplejen bløder - Vi skal gribe ind nu!
Debat
Debat: SU-reformen er vanvittig usympatisk
Debat: SU-reformen er vanvittig usympatisk
Debat
Læserbrev: Farligt udslip fra myndighedspersoner om klima
Læserbrev: Farligt udslip fra myndighedspersoner om klima
Debat
Læserbrev: Vis os dokumentationen
Læserbrev: Vis os dokumentationen
Debat
Debat: Reformen på professionsuddannelserne lader vente på sig
Debat: Reformen på professionsuddannelserne lader vente på sig
Debat
Tilbudsaviser og magasiner m.m:
Regionale nyheder