Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Enar vil aktivere de bosniske stemmer

Tirsdag 12. september 2017 kl: 09:09

Enar vil aktivere de bosniske stemmer
Ny kandidat for Liberal Alliance - Enar Medzic
Ny kandidat for Liberal Alliance - Enar Medzic - mener, det er et demokratisk problem, når under halvdelen af alle indvandrere og efterkommere stemmer ved valgene.

Kun 39,3% var ved sidste valg ude og sætte deres kryds på et valgsted, og det har Enar tænkt sig at gøre noget ved. Han stiller op for at få flere af sofavælgerne hen at stemme og har sammen med Liberal Alliance en klar plan. De vil frem mod valget stemme dørklokker, lave video og hænge plakater op på bosnisk, med håb om at lokke flere ud og stemme til kommunalvalget 21 november.

”I demokratiet skal alle høres, og selv om bosniske indvandrer og flygtninge er godt integreret i det danske samfund, er det vigtigt, at de kommer hen og stemmer, hvis de vil have indflydelse på fremtiden i Randers. Mange af mine bosniske venner og bekendte er som jeg liberale, og når valgdeltagelsen blandt indvandrer er lav, er det vigtigt at de kommer ned og stemmer.”- Enar Medzic

Respekt for borgernes penge
Enar betegner sig selv som klassisk liberal, og stiller op for Liberal Alliance Randers til kommunalvalget med et klart mål om, at det skal skabes flere arbejdspladser i Randers. Han ønsker et fokus på de kommunale kerneopgaver, og ønsker generelt en større respekt for borgernes penge.

”Vi skal have Randers på rette kurs, og det mener jeg, at Liberal Alliance har den klart bedste løsning på. Vi vil skabe arbejdspladser, vækst og fokus på kerneforretningen. Vi er sammen om Randers, og for mig betyder det, at vi har en forpligtigelse til at samarbejde, og vælge fremtidssikrede løsninger for Randers,” understreger Enar Medzic.

Enar Medzic er 22 år og bor i Randers med sin kæreste. Han er Commerce Management studerende, og pt. Finance Trainee hos Arriva.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Børnene tyvstartede på byens nye legeplads
- Rock i Søndergade
- Vandsport på skoleskemaet
- Brugt legetøj på trapperne
- Lokal æggefestival bliver større
- 10. klasse samler ind til hjemløse
- Lærere vinder cykeldyst
- Falsk betjent på Facebook
- Tilbud: Få en fortælling og en tur på Gudenå
- TV-vært taler sankthansaften
- Kirkecenter med x-factor
- Møbelmangel før studiestart

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
-
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk