Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Grøn smiley til familieafdelingen

Søndag 10. september 2017 kl: 10:27

Grøn smiley til familieafdelingen
Anders Buhl-Christensen (V): Der er stadig et stykke vej, inden vi er helt i mål.
5. september var Arbejdstilsynet på anmeldt besøg i Familieafdelingen. Her interviewede de medarbejdere fra Døgnteamet og Ungeteamet samt ledelse og arbejdsmiljørepræsentant.

De var meget positive i deres mundtlige tilbagemelding efterfølgende, og på baggrund af besøget konkluderede de, at der ikke sker nogen overtrædelser af arbejdsmiljølovgivningen. Arbejdspladsen tildeles samtidig en grøn smiley, som det vil fremgå af Arbejdstilsynets hjemmeside.

Børn- og skoleudvalget blev orienteret om afgørelsen på udvalgets møde samme dag, hvor det samtidig blev aftalt, at der skulle ske en orientering til byrådet. Efterfølgende har byrådet modtaget udskriften fra Arbejdstilsynet.

"Som formand for Børn- og skole udvalget er det en stor glæde, at vi nu kan se resultatet af det arbejde, der blev igangsat for snart to år siden. For første gange i flere år er afdelingen nu fri af påbud og løftede fingre fra Arbejdstilsynet", siger Anders Buhl-Christensen (V), som også er Venstres gruppeformand i byrådet.

"I Venstre og Dansk Folkeparti ønsker vi medarbejdere og ledelse et kæmpe stort tillykke. Alle i afdelingen fortjener ros".

Den grønne smiley betyder ikke at alt fungerer perfekt, erkender Anders Buhl-Christensen:

"Der er stadig et stykke vej, inden vi er helt i mål med den tre-årige handleplan, der blev vedtaget af byrådet i vinteren 2016. Men vi er på vej".

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Børnene tyvstartede på byens nye legeplads
- Rock i Søndergade
- Vandsport på skoleskemaet
- Brugt legetøj på trapperne
- Lokal æggefestival bliver større
- 10. klasse samler ind til hjemløse
- Lærere vinder cykeldyst
- Falsk betjent på Facebook
- Tilbud: Få en fortælling og en tur på Gudenå
- TV-vært taler sankthansaften
- Kirkecenter med x-factor
- Møbelmangel før studiestart

Kommentarer til artiklen:
Undres
Dejligt med glade smiley - Tænker, hvad ligger bag? Hvordan kan det hænge sammen med: Enorm udskiftningsfrekvens i afdelingen. Stadig mangelfuld opfølgning i afdelingen. Sager der forsvinder. Korrespondance der forsvinder. Handleplaner noteres til at være revideret - uden reelt at være det. Hvori ligger tilfredsheden? Ikke hos de udsatte børn skal jeg hilse og sige. Ser frem til at der bliver undersøgt i tilfredshed hos borgerne og brugerne. Eller ligger der noget andet bag? Der spøger i min optik stadig et brev fra en mangeårig medarbejder - der taler om angiveri, frygt, trusler og pres. Holder man bare mund - af frygt for respessalier?
Helle Rasmussen, Sociallisten
Damkærvej 51
8940 Randers Sv
11-09-2017 07:25:39

Hmm
skulle vi ikke lave en smiley-ordning for brugerne... Hvor tilfreds er de udsatte familier, udsatte børn og unge, børn i anbringelse, plejefamilier... ??
Husk at systemet er til for brugeren... ikke omvendt.
mangler virkelig ord for den behandling V og DF og til dels S har leveret Randers borgere de sidste år.
Ikke ok... overhovedet ikke ok.
Jane Christensen
Nyvangsvej 20
8900 Randers
10-09-2017 18:45:08


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
-
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk