Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

S skyld i økonomisk kaos eller floskler

Lørdag 9. september 2017 kl: 09:18

S skyld i økonomisk kaos eller floskler
Mark Pring, Wagnersvej 4, Randers - medlem af Randers Byråd, (V).
LÆSERBREV Af Mark Pring, Wagnersvej 4, Randers - medlem af Randers Byråd, (V).

På byrådsmødet den 4. september fremsatte Socialdemokratiet et ændringsforslag.: Spareplanen i familieafdelingen skal sættes i stå. Der er flere betænkeligheder ved dette forslag.

Inden der skulle stemmes om forslaget, var der flere spørgsmål, som Socialdemokratiet havde svært ved at svare på. Overskriften på forslaget er misvisende. Det er ikke en spareplan, men en handlingsplan. De forskellige områder har et budget som skal overholdes. Familieområdet havde brugt flere penge end budgetrammen tillader, derfor skulle de som på andre områder fremlægge en handlingsplan for, hvordan direktøren på det pågældende område ville løse dette.

Der har været lignende overskridelser på andre områder, såsom socialt område. Her blev også lavet en handlingsplan som skulle følges. Hvordan skal vi lave økonomistyring, hvis det kun er nogen områder, der skal lave en handlingsplan og følge den, når der overskrides udover økonomirammen?

Socialdemokratiet tog det som en kæmpe sejr, at der var et flertal for, at planen skulle sættes i bero. Direktøren og formanden for området havde derved fået en svær opgave, da det ikke var klart, hvad der blev stemt igennem.

Da handlingsplanen i store træk var gennemført, var der ikke noget indhold tilbage i forslaget. Det var ren populisme, uden reelt indhold. Hvis der var noget indhold, var det også en løsning der kunne være med til at lamme familieområdet. Der var kendskab til, at der var brugt for mange penge, men det var ikke tilladt at handle og på den måde gøre den økonomiske udfordring endnu større. Da forslaget ikke kom med en løsning med hvordan man skulle forholde sig til overskridelsen, og der ikke blev tilført endnu flere penge til området.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Assentoft: Fadølsprojekt ved folkeskolen
- Radikal isolation
- Åbenbart kun løftebrud og besparelser
- Fantasiløse besparelser eller udvikling og viden?
- Socialdemokratiets fejlagtige velfærdsstråmand
- Ny borgmester = ny politik?
- Venstre vil velfærd
- Byggeri på Thors Bakke
- Er der en Socialdemokrat til stede?
- Hvem har ansvaret?
- Nyt klubhus på banen i Stevnstrup
- Randers kommune bør ikke bidrage til øget ulighed

Kommentarer til artiklen:
Før nu skibet !
Indlægget viser endnu engang at det kun er søkortet der bliver læst.
Skibet føres i uføre.

Fejl nr 1: Der skulle aldrig have været indført rammebevilling på familieområdet.

Fejl nr 2: Man kan ikke spare de samme penge 2 gange.

Fejl nr 3: Det nuværende byrodsflertal har nu i flere omgange fortsat den bevidstløse underfinansering (læs referatet fra budgetgennemgangen).

Fejl nr 4: I besparelsen er der udelukkende taget "regnearks hensyn" og på ingen måde er der indbygget den helt nødvendige langsigtede sociale og i særdeleshed økonomiske tænkning.

Fejl nr 5: Reelt har faglighed og overholdelse af lovgivningen på området ikke været taget i ed i hele det forløb.
Ankestyrelse, spionage, møgsager på lovens absolut yderste kant etc.

Så kære venner, vi trænger til et nyt byråd, med vilje til at overholde landets love, vilje til langsigtet planlægning, vilje til at forholde sig til de reelle forhold, vilje til at tage fagfolk alvorligt.
Så stem den 21/11.

Søren Mikkelsen, Sociallisten
Østermarksvej
Gjerlev
09-09-2017 12:28:08

Handlingsplan
Når man lader substansen vige for overskriften, eller siger " der må jo gives klar besked om hvordan der skal spares " Har man tilsyneladende ikke forstået alvoren bag familieafdelingens krise. Eller man har forstået alvoren, men mener ikke den bør tages alvorligt. Vågn nu op, det er snart november, som borgerlig har man i dag kun et måske 2 anstændige valg 21/11, de konservative eller måske de nye fusionsborgerlige.
Søren Langberg
Adelgade 6
Randers
09-09-2017 10:30:33


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
-
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk