Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

'Det magter vi desværre ikke'

Fredag 8. september 2017 kl: 19:15

'Det magter vi desværre ikke'
Henning Jensen Nyhuus, Egegårdsvej 38, Randers - medlem af Randers Byråd (S). Foto: RANDERSiDAG.dk
LÆSERBREV Af Henning Jensen Nyhuus, Egegårdsvej 38, Randers - medlem af Randers Byråd (S).

Det magter vi desværre ikke.

Sådan lød beskeden, da jeg fredag eftermiddag kl. 16.45 fik fat i politiet vedrørende den kaotiske bilsituation i Randers by og på motorvejen.

Først var det en lokal politi'er på 114, der henviste til stationen i Århus. Her fortalte jeg, at der var totalt trafikkaos på motorvejen i nordgående retning ind ad Århusvej, ind ad Grenåvej m.v., og at trafikken stort set var gået i stå.

Jeg fik at vide af en rar politimand, at der også var en 12 km lang kø på motorvejen grundet et færdselsuheld, hvortil jeg sagde, at det ville være rart, om den lokale radiostation ABC blev underrettet af politiet, så vi andre, der nu havde siddet i kø i 45 minutter, fik årsagen at vide og måske forhindrede yderligere trafik ind til byen.

Politimanden oplyste, at P4 og Vejdirektoratet var underrettet, men man magtede ikke at underrette lokale radiostationer!

Den lader vi lige stå.

I Århus magtede man ikke at underrette en enkelt lokal radiostation i Randers om trafikkaos en fredag eftermiddag!

Det vil være et emne, som jeg vil bede borgmesteren tage med på næste lokalrådsmøde.

Det er ikke ordentlig betjening af borgerne i Randers.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Assentoft: Fadølsprojekt ved folkeskolen
- Radikal isolation
- Åbenbart kun løftebrud og besparelser
- Fantasiløse besparelser eller udvikling og viden?
- Socialdemokratiets fejlagtige velfærdsstråmand
- Ny borgmester = ny politik?
- Venstre vil velfærd
- Byggeri på Thors Bakke
- Er der en Socialdemokrat til stede?
- Hvem har ansvaret?
- Nyt klubhus på banen i Stevnstrup
- Randers kommune bør ikke bidrage til øget ulighed

Kommentarer til artiklen:
svar
Det var et fint svar fra Ulrik, der er meget nemt at besvare. Det kan gøres ved at henvise til de første linjer - jo, politiet var indblandet og tilkaldt til et større uheld på motorvejen og må derfor formodes at have overblik over situationen .- 12 km kø på motorvejen oplyste de - oprydning tager tid - og 114 er en telefon alle borgere kan bruge - nødtelefonen er 112. Jeg holdt selv i kø på flere veje, der var ramt af trafikken fra motorvejen. Fra ca. 1600-1645. Det var ikke almindelig kø-kørsel. Der var nærmest tale om sammenbrud. Du har ret med E45. Det er sandelig også et stort problem. Anbefaler 3 spor i hver retning snarest.
Henning Jensen Nyhuus
Egegårdsvej 38, Helsted
8920 Randers NV
13-09-2017 10:43:27

Det magter vi ikke....
Kære Henning

Tak for dit svar :-)
Nu er det sådan at jeg er af den faste overbevisning, at politiet skal vel kun informere omkring trafik-kaos, i de situationer hvor politiet er involveret/tilkaldt?

Den situation du beskriver er faktisk normal, stort set hver dag! Hvordan skulle politiet kunne oplyse/advare om trafikale problemer, hvor de ikke er tilstede? Det har de ganske enkelt ikke ressourcerne til! De kameraer man ser mange steder, feks ved Randers C afkørslen, det er ikke politiet's kameraer, men derimod Vejdirektoratets. Det kan der læses meget mere om her:

https://trafikkort.vejdirektoratet.dk/

Til din oplysning kan jeg oplyse dig om at Grenåvej og Århusvej er meget belastet, rent trafikalt 2 gange hver dag! Og det er, underligt nok, i de 2 myldretider. Og sådan har det været siden 2004, hvor jeg næsten lige var flyttet til Randers og begyndte at arbejde i Århus.

Desuden er stort set ikke bedre på E45. Du er velkommen til at køre med en morgen, så du kan opleve det ved selvsyn.

En sidste bemærkning fra mig:

Det er, i min optik, noget bekymrende, at du vælger at "optage" en linie til noget så vigtigt som 114!! Og så på grund af kø-kørsel som er normalt 2 gange om dagen.

Det samme gør sig forøvrigt gældende på Viborgvej/Fladbrovej

Samt Nordskellet/Hovedvejen.......og så var endda ved at glemme Mariagervej og Udbyhøjvej/Hadsundvej!

Randers bro er nok overflødig at nævne lige her :-)
Ulrik Goerlich
Neikilsvej 6
8920 Randers NV
12-09-2017 16:07:10

byrådsmedlem (S)
Til Ulrik og Martin. I har bestemt lov at have jeres meninger - det har jeg også. Og jeg tænker ikke politik ind i dette, som I gør
Og jeg mener stadig, at politiet bør informere, så folk ikke direkte kører ind i meget lang ventetid.
I kredsrådet sidder borgmesteren, der diskuterer de forskellige problemstillinger i byen og herunder sagtens kunne evt. lave en aftale om, at radio ABC også informeres.
Det vil give god mening. Og jeg tror næppe borgerne, der indtelefonerer, kender årsagen eller hvor lang tid, det tager.
Bedste hilsner Henning
Henning Jensen Nyhuus
Egegårdsvej 38, Helsted
8920 Randers NV
10-09-2017 18:09:24

Alfa informerede
Jeg hørte Radio Alfa fredag eftermiddag, og der blev i Eftermiddag med Fisker informeret om lang kø på motorvejen pga et større trafikuheld. Det var en lytter, der rapporterede via deres direkte nummer 20 75 11 11. Man kan både sms'e og ringe dertil. Det er faktisk ret nemt og garanteret både mere effektivt og tidsbesparende at prøve at gå via politiet, som har andre opgaver at tage sig til :-)

Jeg kan i øvrigt allerede nu informere dig om, at der nok er mindst lige så meget kaos på motorvejen næste fredag, hvor hele midtbyen - inkl. broen - er spærret af pga cykelløb ;-)
Karina Hjorth
Adonisvej 33
Randers SØ
09-09-2017 21:52:27

Det magter vi ikke......
Kære Henning Nyhuus Jensen

Lur mig om ikke du som Socialdemokrat gennem mange år, er ret ærekær, set i forhold til dit politiske ståsted?
Alligevel vælger du at bruge din tid på at klandre Politiet for at de ikke har "tid" til at kommunikere kø-kørsel og færdselsuheld, ud i det offentlige rum??
Og det på trods af at hele Danmark, næsten dagligt, kan læse om et Politi som er presset maksimalt, som mangler ressourcer og må gøre brug af Hjemmeværn og Forsvaret, for at de kan løfte de opgaver de er ansat til at varetage!!
I forhold til dit læserbrev, kunne DU have løst problemet ved at ringe 70 100 110(P4 trafikradio). Men det magtede du ikke????
Hvor er det dog spild af vores tid, at du vælger at bruge tid på noget SÅ værdiløst og indholdsløst!
Ulrik Goerlich
Neikilsvej 6
8920 Randers NV
09-09-2017 20:50:12

Vi magter det heller ikke
Vi magter heller ikke, at byrådstiden skal gå med, at borgmesteren, alle øvrige byrødder og alle involverede skal bruge tid på sådanne ligegyldigheder. Hjælp politiet, hjælp os andre og hjælp dig selv. I stedet for opkaldet til politiet kunne du have ringet til ABC. Så var problemet løst. Hvad er sandsynligheden i øvrigt for, at borgmesteren kan gøre noget ved det alligevel?
Martin Trampedach Schultz
Stolsbjergvej 21
Gjerlev
09-09-2017 19:45:56


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
-
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk