Klik venligst
Klik venligstKlik venligst-

Cykelløb lukker Randersbro og Tørvebryggen

Torsdag 7. september 2017 kl: 09:18

Foto: PostNord Danmark Rundt
Foto: PostNord Danmark Rundt

Cykelløb lukker Randersbro og Tørvebryggen
Vi håber alle vil bære over med de trafikale besværligheder, siger eventchef Mette Bertelsen.
'Området ved Justesens Plæne og Randers Regnskov bliver stedet, hvor cykelfesten kommer til at foregå', siger eventchef Mette Bertelsen, som også melder ud om trafikale ændringer under PostNord Danmark Rundt.

"Det betyder, at dagen - fredag 15. september - kan blive en fest for hele familien Ligeledes vil der blive en række aktiviteter i selve Randers Midtby," fortæller eventchef Mette Bertelsen.

Det gælder enkeltstarten i Danmarks største cykelløb 'PostNord Danmark Rundt', som kommer til kommunen fredag 15. september med nogle af verdens mest kendte cykelhold.

Randers Eventsekretariat opfordrer borgere så vel som gæster til at skabe en cykelfest langs ruten. Samtidig er det som trafikant vigtigt at være opmærksom på, at enkeltstarten giver omfattende ændringer i trafikken på løbsdagen.

Randers har fået æren af værtskabet for den afgørende enkeltstart. Det bliver på en knap 18 kilometer lang rute, hvor rytterne blandt andet kommer til at cykle ad kuperede landeveje parallelt med Randers Fjord.

Starten forgår på Tørvebryggen ved Justesens Plæne og Gudenå. Fra startområdet køres der syd om midtbyen. Opløbet bliver ligeledes på Tørvebryggen ved Randers Regnskov.

Randers Eventsekretariat opfordrer derfor så mange som muligt til at blive del af festen. Ikke kun i start- og målområdet, men langs hele ruten.

Randersbro go Tørvebryggen lukkes
Når Danmarks største og mest kendte cykelløb PostNord Danmark Rundt kommer til Randers får det også betydning for trafikken. I tidsrummet kl. 9-20 er Tørvebryggen spærret på strækningen mellem Randersbro og Hvidemøllevej. Fra kl. 13 begynder arbejdet med at etablere den øvrige afspærring af ruten. Hele ruten vil være afspærret i tidsrummet mellem kl. 14-18.

Dette indbefatter også en afspærring af Randersbro, der så til gengæld kan bruges af fodgængere og tilskuere til løbet. Busserne langs ruten bliver omlagt og der bliver etableret særlige holdepladser for både busser og taxa. Hvad de mange trafikale ændringer kommet til at betyde for lige præcis dig, kan du læse om på hjemmesiden www.randers.dk/danmarkrundt

"Vi håber alle vil bære over med de trafikale besværligheder og i stedet blive en del af festen denne ene dag, " siger Mette Bertelsen.

* Tilskuere til cykelløbet, der ankommer i bil, kan med fordel parkere ved Randers Storcenter, hvorfra det er muligt at køre med bybus 3 og 4 ind til løbsruten (Grenåvej). Bussen ved Randers Storcenter kører hvert 15. minut.

* Randers har fået enkeltstarten i anledning af eventen Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017, som inkluderer hele Midtjylland.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Superligahold træner Danmarks største fodboldlinje
- Neptun satte et vandmærke
- Randersdrengene vandt B-finalen til DM i fodbold
- Fin sæsonafslutning for randersrytterne
- Spurtstærke drenge
- Volkswagen Park i Hornbæk
- Mogensen øverst på skamlen
- 16 gange mester i minigolf
- Frederik Dupont bedste randersrytter
- Veteran tog 1. pladsen
- Gratis golf og krolf
- Simone klar til EM efter nordisk mesterskab

Kommentarer til artiklen:
Hvis de negative tanker
der kommer frem i anledning PostDanmark Rundt kunne lagres, ville der være energi nok til at helt års strømforbrug!
Hvad er problemet?
Randers bro er åben for redningskøretøjer, der er pendulbusser fra storcenteret til Grenåvej, så hvad er der egentlig at brokke sig over?
Turister kan måske få det lidt svært når de møder skiltet med at Tørvebryggen er lukket, for på hele strækningen fra Hvidemøllevej og til Randers Bro er der ikke et eneste skilt med gadenavn som markerer Tørvebryggen.
Dvs., der er et lille blå skilt ved indkørslen til P-pladsen ved Laksetorvet, men det kan man jo ikke se, før man er der.
Der er endnu folk uden gps.
P. Rasmussen
Slyngborggade 19,
8900 Randers
13-09-2017 14:33:40

Det bliver også interessant
at se hvordan ambulancer og rednings køretøjer kommer til den sydlige del af Randers med alle de udrykninger der kører ude på Århusvej
finn jacobsen
Elmevej 6
Randers
09-09-2017 08:57:18

Det bliver interessant
at se om motorvej kan følge med en fredag eftermiddag, hvor alle bliver tvunget ud på den.

Mon ikke det er hurtigere at tage Mellerup færgen den dag, og mere sikkert :-)
Michael Kokholm Nielsen
Århusvej 24C, 2tv
Randers
08-09-2017 11:52:24


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk