Annonce
Del på Facebook   Print siden

Open By Night: Vind en iphone 7

Tirsdag 29. august 2017 kl. 11:00

Open By Night: Vind en iphone 7
Peter Vildmand har Larsen med under armen. Foto: Kurt Helge
Fredag 1. september byder De samarbejdende Sportsklubber og Langå Handel igen alle velkommen til en hyggelig dag og aften med Open By Night i Langå.

Der startes kl. 07.00, når omkring 150 elever fra Langå Skole står for morgensangen på Station K. Efter sang og taler på stationen går eleverne op ad Bredgade, hvor de tager opstilling på begge sider af gaden for at se dagplejen og børnehavernes optog. Det afvikles altid i forbindelse med Open by Night.

Når optoget er slut, går skoleeleverne til festteltet på Torvet, hvor de synger morgensange for alle, der er mødt op til gratis kaffe og rundstykker.

Temaet for årets Open By Night er spansk. Det betyder, at mange af butikkerne i Bredgade - om aftenen - vil rykke på gaden, hvor de i bedste spanske hyggestemning vil tilbyde kunderne gode tilbud. De forskellige foreninger i Langå vil også være repræsenteret med aktiviteter, som naturligvis kan prøves af alle. Der vil bl.a. være mulighed for at se Dansk Seniordans give opvisning.

Ligeledes vil det årlige Cykelfræs traditionen tro blive afholdt i Bredgade. Der er store præmier på højkant for deltagerne, og overskuddet fra løbet går ubeskåret til ungdomsafdelingerne i de samarbejdende sportsklubber.

Teltet bag Fakta danner ramme om spisning, konkurrencer samt musik hele aften. Menuen er selvfølgelig flæskesteg med tilbehør, som det hører sig til ved en ægte spansk grisefest.

Hovedpræmien til konkurrencen er i år en Iphone 7, men der er mange andre dejlige præmier.

Alle som var forbi teltet sidste år kunne muntre sig med Peter Vildmand og hans fantastiske musik. Igen i år er det lykkedes Open By Night at lave en aftale med Peter. Han er kendt for bl.a. at spille en masse af Kim Larsens numre, så der bliver helt sikkert god stemning i teltet.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.



Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Butiksliv

Samarbejdet mellem Sorelle og FLAPH: En hyldest til fællesskab og bæredygtighed
Samarbejdet mellem Sorelle og FLAPH: En hyldest til fællesskab og bæredygtighed
Butiksliv
Tilbudsaviser og magasiner m.m:
Regionale nyheder