Klik venligst
Klik venligstKlik venligst-

Gardin Lis nomineret til Akademikerprisen

Onsdag 23. august 2017 kl: 07:30

Gardin Lis nomineret til Akademikerprisen
Det har ikke altid været den lige vej til succes for Lis Bilde, ejer af og direktør hos Gardin Lis.
En rejse fra at være lokal gardinbutik til eksportvirksomhed sikrer nu Gardin Lis fra Randers en plads i finalen om Akademikerprisen 2017.

Det har ikke altid været den lige vej til succes for Lis Bilde, ejer af og direktør hos Gardin Lis.

I en branche, hvor normen er at eje og drive en gardinbutik som lokal virksomhed indtil man går på pension, har hun dog valgt at tænke større. I dag er hun kvinden bag en virksomhed med 36 ansatte og kunder over det meste af Danmark og i udlandet.

En af nøglerne til udviklingen var, at hun ansatte Brian Sørensen, der er uddannet cand.scient.pol. Udover at det nok er de færreste med den uddannelse, som arbejder i en gardinvirksomhed, er det også et særsyn i branchen overhovedet at ansætte akademikere.

”Vi sælger i dag ikke bare til private, men også til erhverv og offentlige institutioner. Og vi har taget hul på eksport. Vi går nye veje med leasing og genanvendelse af gardiner, det vi kalder Grøn Leasing. Vi tror på, at en type som Brian har medvirket til, at vi i dag står et andet sted end, hvad vi ellers ville have gjort. Så vi er selvfølgelig stolte over, at nogen udefra kan se værdien i det og sender os videre til finalen i Akademikerprisen 2017. Vi håber, at vi på den måde kan inspirere andre”, siger Lis Bilde.

Gardin Lis arbejder i dag også på at få de første Svane-mærkede gardiner i Europa.

Erhverv Randers nominerede
”Det har stor betydning for det lokale erhvervsmiljø, når vores virksomheder gør det godt og tiltrækker sig opmærksomhed. Vi er glade og stolte på virksomhedens vegne over, at Gardin Lis nu er nået hele vejen til finalen i kampen om Akademikerprisen 2017. Det er fuldt fortjent”, siger Jens Kristensen, direktør i Erhverv Randers.

* Akademikerprisen blev uddelt første gang i 2015. Formålet er at sætte fokus på de job- og vækstmuligheder, der er i at ansætte akademikere i private virksomheder. En analyse fra Akademikernes A-kasse og Djøf viser, at ansættelsen af en akademiker skaber flere arbejdspladser, mere vækst og større overlevelseschance.


© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Grønvang udvider med spisepavillon og tarteletter
- Er du frisk på øl?
- Biografen i Randers sætter ny rekord
- Randersbureauet Buchs køber sig ind i Skabertrang
- Flere af QuickPots kunder booker tid på nettet
- 150 iværksættere trodsede hedebølgen
- Erhvervsdrivende samarbejder om liv i midtbyen
- Goddag til 491 nye virksomheder
- Dansk Byggeri: Randers god på enkelte områder
- Madservice Kronjylland viste hvad de kan
- Flere leaser biler i Randers
- Sunset åbner med et års gratis burgere

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk