Klik venligst
Klik venligst-Klik venligst

Fjordløbet: En kalv kom først i mål

Søndag 13. august 2017 kl: 13:31

Kalven nederst til venstre kom i mål før alle andre, og den fandt hurtigt sit pitstop. Foto: Kurt Helge
Kalven nederst til venstre kom i mål før alle andre, og den fandt hurtigt sit pitstop. Foto: Kurt Helge

Fjordløbet: En kalv kom først i mål
Vinden gjorde bakkerne ekstra hårde at forcere. Foto: Kurt Helge
BILLEDGALLERI De var der i alle størrelser, alle aldre og alle køn, de små 2500 deltagere i Astral Biking Fjordløbet 2017, som var begunstiget med sol og noget, der ligner sommer denne søndag.

Og med en strid blæst fra vest, der gjorde den næsten 3 kilometer lange bakke fra Tvede til Linde til en virkelig hård udfordring.

På den nederste del af bakken bor politikeren Anders Buhl-Christensen (V), og en af hans køer kælvede lige i starten af Fjordløbet, men hverken ko eller kalv stillede dog op i løbet, hvor Buhl-Christensen selv var med, og dermed overlod det til partifællerne er servicere deltagerne.

Socialdemokraten Steen Bundgaard var den første fra det politiske felt, der nåede depotet og med sin røde A-trøje skilte sig ud fra alle de fleste andre:

"Jamen, jeg har da ikke noget imod at være i selskab med gode Venstre-folk, men hvor er de lige henne," sagde Bundgaard og kiggede sig omkring for nogle minutter senere at få øje på finansminister Kristian Jensen, borgmester Claus Omann Jensen og vært Anders Buhl-Christensen, der havde sørget for blå saftevand, stegte pølser og Thor-øl, som nok ikke var blå.

Fast stationeret på stedet stod Venstres cykleentusiast Jens Peter Hansen, der tilløb hjælp til at besejre bakken. "Cykler og Fritid Randers" stillede el-cykler til rådighed. Dem kunne de mest besværede fjordløbsdeltagere så låne, mens Jens Peter Hansen tilbød at køre deres egne cykler til tops:

"Sidste år nåede jeg 17 ture. Hvis jeg i år når 21, så svarer det til at have besteget Alpe d'Huez", fortalte Jens Peter Hansen, der dog fik "nej tak" til tilbuddet fra Steen Bundgaard, som selv klarede mosten.

Sejt under alle omstændigheder af Jens Peter Hansen, der er kendt for at cykle til alt, hvad der er praktisk muligt at cykle til. Og det, selv om han lige har rundet de 60 år, og dermed har nøjagtig samme alder som det måske flotteste køretøj i Fjordløbet, nemlig Thor Bryggeriernes kørende fadølsanlæg i form af en smuk Bedford årgang 1957.

Bedford'en har stadig station i Randers, og de tre tilbageværende medarbejdere fra det hæderkronede bryggeri var rykket ud til 10 kilometer mærket ved Støvringgård Kloster for at tilbyde forfriskninger til deltagerne.

Små 2500 deltog i årets fjordløb.

Billederne er fra forskellige steder på ruterne, hvor løbsdeltagerne blev fulgt af mange mennesker.

* Se BILLEDGALLERI - klik her.

Af Kurt Helge

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Drømme og visioner fra Kaj & Stjernerne
- Amerikansk topnavn giver sommerkoncert
- Fotoudstilling om byen og arkitekten
- En aften om Bob Dylan
- Solnedgang med musik i
- Kalima på gaden for 19. gang
- Følelser på lærred
- Er tredje gang lykkens gang for bluesfestivalen?
- Country-succes på Memphis Mansion
- Blues: Mike og kvinderne
- Bluesfestivalen skudt i gang
- Publikumsrekord da Bastian indtog Oust Mølle Rock

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk