Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

I dag er der børnefest

Søndag 13. august 2017 kl: 09:37

I dag er der børnefest
Jazz & Folk Teltet i Dytmærsken holder stor børnefest i dag med Mek Pek og Jesper Grønkjær. Festen starter kl. 11.
RANDERS UGEN Jazz & Folk Teltet i Dytmærsken holder stor børnefest i dag med Mek Pek og Jesper Grønkjær. Festen starter kl. 11.

Der er musik og underholdning samt mulighed for at blive malet i ansigtet, fortæller bestyrelsesmedlem i Randers Musikfond Heine Poulsen. Kl. 11.30 kommer tryllekunstner Jesper Grønkjær og laver sit fantastiske trylleshow.

Derefter er der igen musik og underholdning mens der fortsat vil være ansigtsmaling og mulighed for at lave ballondyr. Senere er der endnu et trylleshow med Jesper Grønkjær.

Fra kl. 15 kommer Blæseorkestret Søndermarken som sædvanlig søndag eftermiddag og giver koncert i teltet. I år har orkestret fået Mek Pek og hans søn til at komme og optræde sammen med dem.

Arrangementet kobles sammen med børneteateret i domen på Justesens Plæne, idet Blæseorkestret Søndermarken vil gå fra Jazz & Folk Teltet til domen med de børn (med forældre/bedsteforældre), der har fået billetter til stykket Nilens Stjerne med Eventyrteatret, der arrangeres af en af fondens hovedsponsorer Sparekassen Kronjylland i samarbejde med Eventsekretariatet.

Det bliver storslået med flotte kostumer og musik, når Eventyrteatret og dets 20 skuespillere i fantastiske kostumer synger forestillingen Nilens Stjerne. Stykket varer cirka 25 minutter og billetter kan printes fra https://sparkron.safeticket.dk/events. Billet til dette er påkrævet af hensyn til sikkerheden. Bemærk der er 2 forestillinger. Én klokken 13.00 og én klokken 14.00

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Rockshow med verdens bedste publikum
- Cremen af blues hyldes på Værket
- De små sang
- Støvringgaard Festspil: Idémanden fik tæerne rettet ud
- Minecraft på museet
- HP Lange i domen før Blues Awards
- Bluesfestivalen slår rødder i midtbyen
- Medlevende musical hos Støvinggaard Festspil
- Biblioteket laver projekt med Havndal
- GAIA Museum og Akademi nu på film
- Michael Falch lander på Værket
- Kunstner med en del i bagagen

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
-
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk