Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

En smiley til det 'syge' sundhedsvæsen

Lørdag 12. august 2017 kl: 14:00

En smiley til det 'syge' sundhedsvæsen
Benny Knudsen: en stor smiley til Billeddiagnostisk afdeling.
'Da min læge sendte mig til CT scanning og jeg fik en måneds ventetid, tog jeg det med ro. Jeg følte mig jo ikke syg, måske var der en mistanke om noget, men jeg havde jo hørt og læst om kaos og lange ventetider'.

Sådan skriver Benny Knudsen, Udbyhøjvej 369, Randers NØ, og gør opmærksom på, at det nærmest hører til dagens (u)orden at medierne flyder over med problemer og udfordringer i vort vigtige sundhedsvæsen. Her er Benny Knudsens beretning:

"Stor var min overraskelse, da jeg fik en ny indkaldelse med en fremrykket dato. Nu var der af kapacitetsproblemer skåret 19 dage af min ventetid. På minussiden satte det ubehagelige tanker i gang. Havde nogen opdaget noget sygt, men jeg lod det positive vinde.

Billeddiagnostisk afdeling på Regionshospitalet Randers havde i servicevenlighedens navn fundet en tidligere tid til mig.

Dagen for scanningen oprandt. I indkaldelsesbrevet havde de anbefalet at medbringe lidt læsestof. Der kunne være ventetid. Jeg kom i god tid, den gamle autoritetstro overfor systemet styrede endnu en gang mine irrationelle beslutninger.

Men jeg kom ikke til at vente, til uret viste den aftalte mødetid. Blot efter få minutter i venterummet blev jeg kaldt ind til scanning og efter den nødvendige tid i det store fascinerende uhyre var jeg igen ude på Skovlyvej. Endda inden klokken var faldet i slag for dagens tildelte mødetid.

Jeg har oplevet et velfungerende samspil mellem afdelingens medarbejdere og deres kunder. Det bør roses. Derfor en stor smiley til Billeddiagnostisk afdeling".


© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Børnene tyvstartede på byens nye legeplads
- Rock i Søndergade
- Vandsport på skoleskemaet
- Brugt legetøj på trapperne
- Lokal æggefestival bliver større
- 10. klasse samler ind til hjemløse
- Lærere vinder cykeldyst
- Falsk betjent på Facebook
- Tilbud: Få en fortælling og en tur på Gudenå
- TV-vært taler sankthansaften
- Kirkecenter med x-factor
- Møbelmangel før studiestart

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
-
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk