Klik venligst
Klik venligst-Klik venligst

De sætter strøm på Lindebakken

Lørdag 12. august 2017 kl: 15:30

De sætter strøm på Lindebakken
Jens Peter Hansen og Kristian Jensen ved Fjordløbet 2013. Mød dem søndag.
RANDERS UGEN Deltager du i søndagens Astral Biking Fjordløbet 2017 på 30 km ruten, har du mulighed for at prøve en el-cykel op ad Linde Bakke.

Den ca. 1,5 km lange Linde Bakke er en udfordring for mange af Fjordløbets deltagere, ligesom det at vælge cyklen frem for bilen er en udfordring i det daglige.

Såvel i dagligdagen som på Linde Bakke er el-cyklen et oplagt valg. For at gøre opmærksom på det, har Cyklistforbundet i Randers alliereret sig med Cykler & Fritid Randers og Venstre i Randers.

Venstre har som sædvanlig lavet pitstop i haven hos Anders Buhl-Christensen, Lindegaardsvej 79. Cykler & Fritid stiller med el-cykler og fagkyndig personale. Cyklistforbundet sørger for friske cykelben, der kan agere cykelflyttere: De cykler din cykel til toppen af bakken, mens du nyder turen op på en lånt el-cykel.

"Vi har prøvet det før, og det er virkelig sjovt at hjælpe folk til at prøve en el-cykel, siger Jens Peter Hansen, formand for Cyklistforbundet i Randers og tilføjer:

Lige nu arbejder jeg intenst på at skaffe tilstrækkelig med cykel-flyttere, og i den sammenhæng regner jeg bestemt med, at finansminister Kristian Jensen (V) og borgmester Claus Omann Jensen (V) hver tager nogle ture, når de når frem til pit-stoppet.

* Finansminister Kristian Jensen vil sammen med borgmester Claus Omann Jensen, køre i spidsen for Venstres cykelhold, som også har deltagelse af gruppeformand Anders Buhl Christensen, Venstres lokale folketingsmand Michael Aastrup Jensen og folketingskandidat Simon Simonsen.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Rockshow med verdens bedste publikum
- Cremen af blues hyldes på Værket
- De små sang
- Støvringgaard Festspil: Idémanden fik tæerne rettet ud
- Minecraft på museet
- HP Lange i domen før Blues Awards
- Bluesfestivalen slår rødder i midtbyen
- Medlevende musical hos Støvinggaard Festspil
- Biblioteket laver projekt med Havndal
- GAIA Museum og Akademi nu på film
- Michael Falch lander på Værket
- Kunstner med en del i bagagen

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
-
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk