Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

Kan man regne med dem, der sidder i byrådet?

Tirsdag 8. august 2017 kl: 08:07

Kan man regne med dem, der sidder i byrådet?
Brian Bugge, Under Bakken 41, Havndal.
LÆSERBREV Af Brian Bugge, Under Bakken 41, Havndal.

Venstre ved du hvor du har, eller gør du?

I forbindelse med frikadelle forliget, hvor man byttede vindmøller for svinekød, eller var det skoler, man byttede først eller måske omvendt?
Der blev man sammen med DF enige om, at man i Randers kommune ville gå ind for 7 x vindmølle-højde til nærmeste nabo.

Men om det er et bytte for svinekød for skoler eller vindmøller, så løber begge partier fra aftalen, hurtigere end deres løfter kan følge med. 7 x vindmølle-højde gælder åbenbart ikke, når man kommer til et område, hvor der i forvejen er opsat møller.

Og da slet ikke selv om man nedtager otte år gamle møller, der efter aftalen skulle kunne køre 25 – 30 år , for at erstatte dem med nye højere møller, som så igen er tilskudsberettigede. Det må være det, man på dansk kalder dobbeltmoralsk. Det drejer sig ikke om et fornuftigt miljøregnskab, men om tilskudskroner hentet i de danske el forbrugeres lommer.

Jeg mener, at politikerne i Randers Byråd skal tænke sig rigtig godt om, inden man vedtager udvidelsen af vindmølleparken ved Overgård med 16 stk., så man i alt kommer op på 46 landstående møller med en højde på 149,99m.

Ligeledes bryder jeg mig ikke om den sikkerhed, Wind Estate A/S udtrykker om udvidelsens tilblivelse.

Da vi senest var til møde med Wind Estate A/S, var man her total ligeglade med protester fra beboerne i området. Da der blev rejst et spørgsmål, om Wind Estate A/S var blevet lovet, at udvidelsen nok skulle blive godkendt, blev der blot trukket på skuldrene og sagt ’’vi får se’’.

’’Det kan være fornuftigt at bruge sin sunde fornuft eller lytte til borgerne, når det drejer sig om konkrete, lokale problemer, hvor der her og nu kan observeres en sammenhæng mellem en indsats og en konsekvens.’’

Sådan skriver den Selvudnævnte Vindmølle Ekspert Jens Peter Hansen på Venstres Hjemmeside, lige her skriver han, hvad politikerne netop ikke gør. De lytter ikke til dem, der bor i lokalområdet, de tager ikke deres sunde fornuft i brug. De observerer ikke en sammenhæng mellem indsats og konsekvens, hvilket er sørgeligt at opleve i et samfund, der burde bygge sine beslutninger på et demokratisk grundlag.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Assentoft: Fadølsprojekt ved folkeskolen
- Radikal isolation
- Åbenbart kun løftebrud og besparelser
- Fantasiløse besparelser eller udvikling og viden?
- Socialdemokratiets fejlagtige velfærdsstråmand
- Ny borgmester = ny politik?
- Venstre vil velfærd
- Byggeri på Thors Bakke
- Er der en Socialdemokrat til stede?
- Hvem har ansvaret?
- Nyt klubhus på banen i Stevnstrup
- Randers kommune bør ikke bidrage til øget ulighed

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
-
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk