Klik venligst
Klik venligstKlik venligst-

Vennepunktet starter ny sæson

Mandag 7. august 2017 kl: 09:00

Vennepunktet starter ny sæson
Vennepunktets stand på en torvedag i solskin.
Foreningen og aktivitetshuset Vennepunktet samler hver uge masser af mennesker til diverse aktiviteter. Det hele starter med et åbent hus.

Det sker mandag 14. august fra kl. 12.30-15.00. Her vises huset frem for alle interesserede, og man kan høre mere om de aktiviteter, som foreningen og de mange frivillige har at byde på.

I det hyggelige hus på Boghvedevej kan man deltage i alt fra stenslibning og slægtsforskning til stavgang og strikning. Stedet drives af frivillige kræfter.

Gode ideer søges
I forbindelse med efterårssæsonens opstart efterspørger folkene bag Vennepunktet nye ideer til aktiviteter, som husets brugere kan deltage i. Som ophavsmand- eller kvinde skal man dog selv sørge for at sætte holdet i gang. Lokale foreninger er også velkomne til at kontakte Vennepunktet, hvis de fx mangler et sted til at afholde en aktivitet. Huset bruges kun i dagtimerne mandag til torsdag, og derfor er der rig mulighed for at bruge det om aftenen og i weekender.

”Uden for huset har vi gode muligheder for at spille petang, krolf eller lignende, og vi synes, at det kunne være rigtig hyggeligt, hvis der er nogen der fx vil starte en mandeklub op i vores hus. Vi har et køkken og gode spisefaciliteter. Der er også plads til foreninger der mangler plads til at holde fx møder eller foredrag”, fortæller Hanne N. Krogh, der er formand for Vennepunktet.

* Der er åbent for aktiviteter og hygge hos Vennepunktet mandag til torsdag fra kl. 9.00-16.00. Før eller efter man deltager på et af de mange hold, kan man nyde frokost eller kaffe og kage i husets café.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Deep Purple på plakaten
- Kan du pode?
- Fortolkninger fylder Turbinen
- Museet har oplevelser for alle
- Koncert med kontratenor
- Amerikanske Hayseed Dixie i Turbinen
- Grønlands Nationalteater til Randers
- Bellamy Brothers hovednavn ved Randers Country Festival
- Find din indre kriger
- Med litteraturen ind i oldtiden
- Enghøj synger i kor
- Pandekagefolket strømmede til naturcentret

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk