Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Fjordløbet melder klar og nu med nyt navn

Søndag 6. august 2017 kl: 08:30

Astral Biking Fjordløbet er lig med Folkefest på to hjul.
Astral Biking Fjordløbet er lig med Folkefest på to hjul.

 Fjordløbet melder klar og nu med nyt navn
Start og mål ved Dronningborg Hallen.
RANDERS UGEN Astral Biking Fjordløbet køres søndag 13. august, og holder dermed traditionen vedlige som en fast del af Randers Ugen. Løbet har været med på programmet siden starten i 1977.

Astral Biking Fjordløbet er lig med Folkefest på to hjul, og arrangørerne Randers Cykleklub af 1910 og Randers Cykelmotion ser igen i år frem til løbet med forventningens glæde, for der hersker en helt speciel stemning, både når de mange cyklister sendes af sted, og når de igen ankommer til Dronningborg Hallen efter nogle herlige timer i sadlen.

Ruterne
Igen i år er der fire ruter at vælge imellem, 15, 30, 50 og 100 km, så der er noget at vælge imellem for både cykelmotionisten, der ønsker en lang tur på 100 km i forholdsvist højt tempo, og i den anden ende af skalaen kan de helt yngste benytte 15 km ruten til at få lidt motion sammen med forældre og bedsteforældre.

30 km ruten er fortsat den distance, som langt de fleste deltagere foretrækker, og her mærker arrangørerne virkelig, at Astral Biking Fjordløbet er en folkefest og tradition for Randers borgerne, hvor sammenhold og socialt samvær er i højsædet.

”Vi ser rigtig mange, der bruger Astral Biking Fjordløbet som en familie-, venne- hyggedag, firmaevent eller lignende, hvor de alt efter niveau og ambitioner kører forskellige distancer, og når alle fra holdet er retur ved Dronningborg Hallen efter strabadserne på landevejen, så er der livlig aktivitet med at få stillet pavilloner op, og hygge sig med frokost, grill og alt muligt andet til langt ud på eftermiddagen,” fortæller Lotte Schmidt, løbskoordinator fra Randers Cykleklub af 1910.

Randers Cykelby bakker op om løbet
Randers Cykelby har gennem flere år været en meget aktiv samarbejdspartner i Astral Biking Fjordløbet, og igen i år er Randers Cykelby med i indsatsen for at få flere børn og unge ud på cyklerne. Cykelbyen støtter bl.a. løbet ved at dække halvdelen af startgebyret for de unge mellem 0 og 16 år, og på selve løbsdagen har Randers Cykelby forskellige aktiviteter på pladsen for både små og store.

Ny sponsor, nyt navn
Det Randers baserede firma Astral Biking er i år ny sponsor for løbet, og indehaverne, René Krebs og Klaus Fuglsang, ser meget frem til løbet.

”Vi er som lokal virksomhed glade og stolte over at være en del af Astral Biking Fjordløbet,” siger de.

BikeRepair er klar med en stand på pladsen, og kan yde service på deltagernes cykler efter behov. Indehaver Peer Pinnerup, der også er manden bag det lokale MTB Team, Team Merida Astral Biking, er årets starter på alle 4 distancer.

Praktisk
Løbet køres søndag den 13. august med start og mål ved Dronningborg Hallen, hvor der køres efter denne tidsplan:
* 100 km, første start kl. 9.00
* 50 km, første start kl. 9.15
* 30 km, første start kl. 9.30
* 15 km, første start kl. 10.15

De længste distancer har flere depoter undervejs på ruterne, og for alle distancer er der slutdepot i målområdet med chokolade, drikke osv.

* Løbets hjemmeside: www.fjordloebet-randers.dk

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Drømme og visioner fra Kaj & Stjernerne
- Amerikansk topnavn giver sommerkoncert
- Fotoudstilling om byen og arkitekten
- En aften om Bob Dylan
- Solnedgang med musik i
- Kalima på gaden for 19. gang
- Følelser på lærred
- Er tredje gang lykkens gang for bluesfestivalen?
- Country-succes på Memphis Mansion
- Blues: Mike og kvinderne
- Bluesfestivalen skudt i gang
- Publikumsrekord da Bastian indtog Oust Mølle Rock

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk