Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

Aastrup lægger nyt pres på for udvidelse af E45

Lørdag 5. august 2017 kl: 13:00

Kristian Pihl-Lorentzen, Michael Aastrup-Jensen, Claus O. Jensen, Rasmus Preben, Torben Hansen og Malte Larsen mødtes på havnekontoret.
Kristian Pihl-Lorentzen, Michael Aastrup-Jensen, Claus O. Jensen, Rasmus Preben, Torben Hansen og Malte Larsen mødtes på havnekontoret.

Aastrup lægger nyt pres på for udvidelse af E45
Michael Aastrup Jensen (V). Foto: Kurt Helge
Det lokale folketingsmedlem Michael Aastrup Jensen (V) havde fredag et møde i Randers med to af Folketingets centrale trafikordførere for at lægge fornyet pres på for en udvidelse af E45.

Venstres trafikordfører Kristian Pihl Lorentzen og Socialdemokraternes trafikordfører Rasmus Prehn mødtes med Michael Aastrup Jensen på havnekontoret i Randers i forbindelse med, at de to ordfører er på en landsdækkende trafikpolitisk roadtrip i en brintbil.

En udvidelse af E45 har været på dagsordenen i mange år, og i forbindelse med den seneste finanslov blev det besluttet at udvide motorvejen på strækningen mellem Aarhus og Skanderborg. Det er et skridt i den rigtige retning, men langt fra nok ifølge det lokale folketingsmedlem:

”Dagligt sander trafikken fuldstændig til, og mange tusinde timer bliver spildt ved at holde i kø. Det er på høje tid, at vi får vedtaget en VVM-undersøgelse for udvidelsen af hele strækningen fra Randers til Vejle. Det vil jeg kæmpe for sker med den kommende finanslov og derfor var det meget belejligt, at jeg havde muligheden for at drøfte vigtigheden i dette med to af de vigtigste ordførere på området”, siger Michael Aastrup Jensen

En udvidelse af E45 er skrevet ind i regeringsprogrammet som en af de meget få infrastrukturinvesteringer. På trods af det, så er det lokale folketingsmedlem utålmodig.

”Jeg bor til dagligt i Randers og tager derfor meget ofte turen i bil til København for at passe arbejdet på Christiansborg. Jeg kan derfor konstatere, hvordan problemerne blot bliver værre og værre på E45. Det er derfor helt gørende, at vi får sat det store udvidelsesprojekt i gang hurtigst muligt. Jeg frygter ganske enkelt at de mange trafikale problemer kan skræmme både virksomheder og nye tilflyttere væk fra Østjylland”, siger Michael Aastrup Jensen, MF (V).

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Grøn omstilling løser ikke trængslen på vejene
- Forurening: Benzinselskaber nægter at rydde op
- De blå busser: Aarhus byegoisme, når det er værst?
- Apropos Lions billotteri
- Sluk telefonen og giv hjernen ferie
- Grådighedsrummet ødelægger miljøet
- Stadig vigtigt med udflytning af statslige arbejdspladser
- Neutral nyhedsformidling?
- Medieforliget gavner Østjylland
- S vil afskaffe uddannelsesloftet
- Bedre lægedækning
- V forsøger at sælge besparelser som prioriteringer

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk