Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Randers-trio i årets rallyshow

Fredag 4. august 2017 kl: 13:00

Randers-trio i årets rallyshow
Tom Møller Kjeldsen har hidtil startet i sin gamle Toyota Starlet, men årets deltagelse kommer til at ske i en Seat Ibiza.
Når et af de mest traditionelle arrangementer i dansk rallysport – Birch / Tvilum Rallyshow – afvikles 11. august, sker det for 39. gang. Denne gang med lokal deltagelse.

Det er en trio af kørere, som er med på deltagerlisten, og der er mere eller mindre taler om veteraner, når det gælder løbet i Fårvang.

Tom Møller Kjeldsen, der til dagligt driver Hinge Auto, har i de sidste mange år startet i en nærmest historisk Toyota Starlet, men den er nu blevet sendt på pension, og i stedet starter han får første gang med sin Seat Ibiza.

Torben Sørensen fra Uggelhuse er en anden lokal deltager, der har skiftet rallybilen ud hen over vinteren. Væk er den firhjulstrukne Subaru og i stedet starter han nu i en Renault Clio R3.

Tredjemanden i den lokale trio er Troels Møller, der deltager med en 30 år gammel Ford Sierra RS Cosworth, og som derfor meget naturligt stiller op i klassen for de historiske biler.

I to af pauserne er det andre typer køretøjer, som kommer på banen. I den første er det medlemmerne fra de lokale motorcykelklubber, der giver den yngste del af publikum køreture på bagsædet af deres motorcykler.

I den anden pause gælder det en anden tradition. Det er Birch / Tvilum Classic Show, hvor indehavere af klassiske køretøjer på to, tre og fire hjul – ja, man har faktisk et år haft deltagelse af en sekshjulet russisk lastbil – bliver præsenteret foran publikum.

* Det hele starter 11. august klokken 17.00 i Fårvang, hvor det første af i alt tre indledende heats køres i Birch / Tvilum Rallyshow.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Randers BMX kørte otte DM-medaljer i hus
- Randersrytterne gjorde god figur
- Den lokale speedway klub vil inspirere unge talenter
- Unge ryttere kørte stærkt
- Kvart jernmand gav sved på panden
- Medaljer til randersryttere
- 23 drenge og piger kørte medaljeløb
- Tre cykelløb gennemført
- Har du gode ben?
- Johansson nr. 2 ud af 100
- Flotte placeringer til landevejsrytterne
- Stort cykelløb i oplandet

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk