Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Anmelderrost satire i Randers

Fredag 4. august 2017 kl: 11:00

Ikke mindst danskerne selv får et skud for boven i fremstillingen af nogle af de typer, man kan støde på rundt i det danske land.
Ikke mindst danskerne selv får et skud for boven i fremstillingen af nogle af de typer, man kan støde på rundt i det danske land.

Anmelderrost satire i Randers
Randers EgnsTeater tror så meget på kvaliteten, at de har udstedt en lattergaranti.
RANDERS UGEN har lokal premiere på den satiriske forestilling ”Surstrømning” på Randers EgnsTeater, der har flere lokale skuespillere på rollelisten.

”Kvinder er fra Venus, og mænd er fra Randers.” Sådan lyder en af replikkerne i ”Surstrømning”, der sparker den kommende teatersæson på byens teater i gang.

Stykket, der er skrevet af to svenske satirikere og skabt i fællesskab af seks danske teatre, tager et satirisk kig på forholdet mellem danskerne og svenskerne i lyset af så store emner som klimakrise og flygtningestrømme.

Ikke mindst danskerne selv får et skud for boven i fremstillingen af nogle af de typer, man kan støde på rundt i det danske land. Fx grisebonden, småracisten eller brugsuddeleren. Man altid med et kærligt glimt i øjet.

De seks teatre, der står bag, har alle bidraget til produktionen. Og fra Randers EgnsTeater deltager to af skuespillerne fra det faste ensemble i form af Lisbeth Knopper og Morten Bo Koch, som glæder sig til at spille for randrusianerne.

Garanti for et godt grin
Skal man tro de mange anmeldere, der indtil videre har set stykket, så gør de syv skuespillere et temmelig godt stykke arbejde. Et stort set enigt anmelderkorps har taget godt imod ”Surstrømning”, der blandt andet har fået seks stjerner med sig fra Nordjyske, og i Dagbladet Information bliver betegnet som knivskarp satire.

Faktisk tror de på Randers EgnsTeater så meget på kvaliteten, at de har udstedt en lattergaranti. Et godt grin, eller pengene tilbage. Den usædvanlige garanti kommer dog med et par betingelser. Blandt andet, at man hverken må have svenske aner eller dårlig ånde.

* Surstrømning spiller på Randers EgnsTeater fra onsdag 16. august til onsdag 23. august. Efter forestillingerne i Randers rykker Surstrømning til Svalegangen i Aarhus, hvor turnéen afsluttes.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Drømme og visioner fra Kaj & Stjernerne
- Amerikansk topnavn giver sommerkoncert
- Fotoudstilling om byen og arkitekten
- En aften om Bob Dylan
- Solnedgang med musik i
- Kalima på gaden for 19. gang
- Følelser på lærred
- Er tredje gang lykkens gang for bluesfestivalen?
- Country-succes på Memphis Mansion
- Blues: Mike og kvinderne
- Bluesfestivalen skudt i gang
- Publikumsrekord da Bastian indtog Oust Mølle Rock

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk