Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

25 års jubilæum

Torsdag 3. august 2017 kl: 10:00

25 års jubilæum
Gitte Jæger Nehlsen - 25 års jubilæum.
Fylder din mand/hustru, nabo eller kollega rundt eller har jubilæum, har fået nyt job osv. Det fortæller vi gerne vore læsere. Send en mail til info@randersidag.dk - gerne med billede. Det er gratis.

Lektor og studievejleder Gitte Jæger Nehlsen kan 4. august fejre 25 års jubilæum på Tradium Handelsgymnasiet.

Gitte Jæger Nehlsen er uddannet Cand. Ling.merc. fra Handelshøjskolen i Århus og har siden 1992 undervist i Engelsk, først i Holstebro og siden 1993 på Tradium Handelsgymnasiet. Gitte Jæger Nehlsen har efterfølgende gennemført uddannelsen som studievejleder.

Gitte Jæger Nehlsens undervisning er præget af særdeles høj faglig og pædagogisk kvalitet. Et synligt bevis er bl.a., at Undervisningsministeriet har udpeget Gitte Jæger Nehlsen som ekstern tilsynsførende ved pædagogikum, og nye kolleger på skolen hjælpes godt på vej med Gitte som fagvejleder.

Faglig og pædagogisk udvikling er i fokus for jubilaren, som også er forfatter til flere udgivelser inden for faget engelsk og den merkantile introduktion til brobygningselever på Handelsgymnasiet.

Gitte Jæger Nehlsen har som studievejleder været med til at udvikle vejledningen, hvor mange unge har fået hjælp til både gennemførelse af uddannelse og til at håndtere vanskelige situationer i livet. Særligt er Gitte i stand til i et meget fint internt og eksternt samarbejde at finde lige netop de løsninger, som tilgodeser den enkelte elev bedst muligt.

Det er en stor fornøjelse at arbejde sammen med Gitte Jæger Nehlsen, som har overblik og hurtigt kan finde ind til kernen. Ved udvikling af nye forløb og i studievejledningen, hvor hun yder en meget stor indsats!

At Gitte Jæger Nehlsen er en meget afholdt underviser, studievejleder og kollega skyldes i lige så høj grad, at hun har et smittende godt humør og ikke mindst har gode relationer til både elever og kolleger på skolen!

* Jubilæet markeres ved en intern reception fredag 4. august kl. 13.00 på Tradium Handelsgymnasiet, Rådmands Boulevard.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Nyansat kursussekretær
- Ansat som videojournalist
- Brudepar fik hele pigegarden
- Kræftens Bekæmpelse får tredje ambassadør
- Ny bestyrelse i Hjerteforeningen
- Nye lokale kræftambassadører
- Louise Høeg er Ridder af Dannebrog
- Ny chef ansat i Bilka Randers
- Radikale Venstre får ny formand
- Ny leder på Korshøjskolen
- Flot hæder til formanden for firmasporten
- 60 år

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk