Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

Signal fra stjålet computer førte til tyv

Fredag 14. juli 2017 kl: 10:17

Signal fra stjålet computer førte til tyv
Teknikken var bedre til at føre politiet til en tyv, end den var til at skjule ham som, populært sagt, ikke havde en chance. Fantastisk, kalder politiet det.

I onsdags fik politiet en anmeldelse om, at der var begået indbrud i en villa på Højmarksvej i Randers NV, hvor der blandt andet var blevet stjålet en MacBook.

I går kontaktede en bekendt af den indbrudsramte familie politiet og oplyste, at han via "Find My Mac" havde fundet frem til, at den stjålne MacBook befandt sig på en adresse på Skelvangsvej i Randes NV, der er en fire-etages boligblok.

Ved opslag i politiets registre faldt interessen på en 45-årig mand, der boede i blokken, og som er kendt for tidligere at have begået indbrud.

Politiet sendte efterforskere ud til adressen, hvor en kvinde åbnede døren og fik at vide, at politiet gerne ville se nærmere på, hvad der befandt sig inde i lejligheden. Og her fandt man alle tyvekosterne fra indbruddet på Højmarksvej - herunder MacBook'en.

Den 45-årige befandt sig ikke selv i lejligheden, men det blev telefonisk aftalt, at han skulle henvende sig til politiet i Randers senere på dagen, hvilket han gjorde, hvorefter han blev anholdt.

"Det er et fantastisk godt eksempel på, hvad et godt samarbejde mellem borgere og politi kan føre til", siger politikommissær ved Efterforskning Randers Carsten Kousgaard.

Den 45-årige sigtes for i alt tre indbrud, da hans DNA også er fundet i forbindelse med to andre indbrud - et fra august 2016 på Hjulmagervej i Randers NV og et fra september 2016 på Tyttebærvej i Randers NV.

Manden bliver i dag kl. 10.30 fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Randers.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Line dance EM-bronze
- Bolden givet op for midtbyen
- Fem mænd anholdt til fogedretten
- Afbrændingsforbuddet ophævet
- Omsorgs- og værdighedspolitik i høring
- Mellerupbørn blev dus med naturen
- Halvdelen af Parkboulevarden spærres
- Sprit og narko bag rattet
- Nyheder fra byrådsmødet
- Enigt byråd: Ny lokalplan for Langå
- Yoga med rockmusik
- Børnene tyvstartede på byens nye legeplads

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
-
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk