Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Det havde jeg ikke lige set komme

Fredag 14. juli 2017 kl: 12:30

Det havde jeg ikke lige set komme
Per Schultz-Knudsen, Granvænget 11, Fårup - organisations-koordinator, Velfærdslisten.
LÆSERBREV Af Per Schultz-Knudsen, Granvænget 11, Fårup - organisations-koordinator, Velfærdslisten.

Jeg havde den oplevelse at dele min gymnasietid på Ribe Katedralskole med Venstres nuværende byrådsmedlem Jens Peter Hansen – dog gik vi ikke i samme klasse.

I de 44 år jeg dermed har kendt Jens Peter, har jeg på intet tidspunkt i min vildeste fantasi kunnet forestille mig, at jeg skulle komme til at overhale ham som liberalist – men det synes nu alligevel at være sket. At dømme efter Jens Peters seneste indlæg om privatisering af veje.

* Læs også VELFÆRDSLISTEN VIL FORGYLDE EJENDOMSBESIDDERE - klik her.

Jens Peter Hansen kritiserer Velfærdslisten for at ville forgylde boligejerne, fordi vi vil stoppe privatisering af villaveje – åbenbart vil Jens Peter hellere bruge pengene på en ny Hal 4.

Velfærdslisten vil ikke forgylde nogen, men vi vil sikre alle borgere i Randers kommune mod at få forringet deres velfærd – uanset om det drejer sig om kontanthjælpsmodtageren, den ældre eller andre, som fx boligejeren, der har købt eller bygget sit hus ud fra den forudsætning, at vedligeholdelsen af den vej, som huset ligger ved, er en opgave for det offentlige.

Jens Peter Hansen synes derimod at mene, at et tilfældigt byrådsflertal frit kan skalte og valte med den individuelle borgers økonomi ved at skubbe offentlige udgifter over på særlige grupper af borgere.

Heldigvis har jeg noteret mig, at formanden for Jens Peter Hansens egen lokale vælgerforening, Venstre i Purhus, er helt på linje med Velfærdslisten i denne sag. Spændende bliver det så at se, hvor mange af Venstres byrådsmedlemmer, der er på Jens Peter Hansens hold, og hvor mange på Venstre-formandens.

* Læs også VELFÆRDSLISTEN VIL FORGYLDE EJENDOMSBESIDDERE - klik her.

Velfærdslisten ønsker at styrke velfærden for alle borgere i Randers kommune. Og bare rolig: Nok er jeg nu åbenbart mere liberal end Jens Peter Hansen, men det har ikke ændret på, at jeg fortsat også er den mest socialt indstillede.

Byrådet skal ikke bruge penge på prestigeprojekter, men i stedet bruge dem på at forbedre forholdene for kommunens svageste.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- EU har ikke lært noget efter Brexit
- Assentoft: Fadølsprojekt ved folkeskolen
- Radikal isolation
- Åbenbart kun løftebrud og besparelser
- Fantasiløse besparelser eller udvikling og viden?
- Socialdemokratiets fejlagtige velfærdsstråmand
- Ny borgmester = ny politik?
- Venstre vil velfærd
- Byggeri på Thors Bakke
- Er der en Socialdemokrat til stede?
- Hvem har ansvaret?
- Nyt klubhus på banen i Stevnstrup

Kommentarer til artiklen:
Et tilfældigt byrådsflertal?
Noget af en nonchelant holdning til en beslutning truffet med opbakning af 30 ud af 31 byrådsmedlemmer i 2011 - heriblandt Kasper Fuhr.
Jens Peter Hansen
Asfergvej 13
8981 Spentrup
14-07-2017 15:54:43


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
-
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk