Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

Pulsen stiger på Krakamarken

Tirsdag 11. juli 2017 kl: 09:20

Hans Brodersen driftsafdelingen, landskabsingeniør Randi Flensborg Jørgensen og kunstneren Jørn Rønnau ved den spæde begyndelse i Krakamarken.
Hans Brodersen driftsafdelingen, landskabsingeniør Randi Flensborg Jørgensen og kunstneren Jørn Rønnau ved den spæde begyndelse i Krakamarken.

Pulsen stiger på Krakamarken
Kunstneren på Krakamarken, Jørn Rønnau.
Kunstneren Jørn Rønnau er i samarbejde med Randers Kommune Miljø og Teknik i gang med at skabe fire nye sidde-skulpturer på Krakamarken ved Brusgård.

"Det er min ide at skabe nogle meditative steder, hvor man kan sidde og nyde Krakamarkens storslåede landskab. Materialerne er egestammer og kampesten, som bliver sat sammen i forskellige kompositioner. Meningen er at skabe nogle intime rum, som både fungerer som siddepladser, udsigtspunkter, skulpturer og legeredskaber," fortæller Jørn Rønnau.

Den nu 72-årige kunstner var for 25 år siden manden bag Naturskulpturparken Krakamarken, hvis forgængelige kunst blev skabt af 30 danske og udenlandske land-art kunstnere ved to symposier i 1992 og 1994.

Nogle af kunstværkerne fra dengang kan stadig opleves den dag i dag i Krakamarken - blandt andet Rønnaus skulptur "In between" og hans "hjertetræ" i Fyrrelunden.

* Egetræet til de nye siddekompositioner på Krakamarken stammer fra Vestparken i Langå, hvor Randers Kommune netop har foretaget en udtynding blandt de store ege.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Arkitekturværksted på J. O. Krags Plads
- Kreativ sommerferie
- Store Familiedag er tilbage
- Kriblekrableboks indvies
- En anderledes koncert
- Rejs med litteraturen ind i oldtiden
- Her er navnene til Rockshow 2018 i Randers
- Cirkus og Randers på eventyr
- Endnu en rockstjerne på Værket
- Loppemarked i de nedre byer
- Tag med fortællerne på vandretur i Hornbæk
- Tusindårsfalken lander i Randers

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk