Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

Tradium bygger elevhotel på Vester Allé

Torsdag 6. juli 2017 kl: 08:43

Det nye elevhotel får navnet Tradium Talent College og får 60 to-personers værelser.
Det nye elevhotel får navnet Tradium Talent College og får 60 to-personers værelser.

Tradium bygger elevhotel på Vester Allé
Vi har vækst af elever og kursister og har omkring 10.000 overnatninger om året, siger direktør Lars Michael Madsen.
Med opførelsen af et nyt elevhotel tager Tradium endnu et vigtigt skridt for at skabe attraktive uddannelsesmiljøer og få flere unge til byen.

"Vi har vækst af elever og kursister og har omkring 10.000 overnatninger om året. Elever fra de store kæder som T. Hansen, Meny og Spar kommer fra hele landet og bor i byen i længere tid. Ligesom indholdet på uddannelsen er vigtig, har selve studiemiljøet også stor betydning. Derfor tager vi nu et vigtigt skridt og bygger vores eget elevhotel," siger Lars Michael Madsen, der er direktør på Tradium.

Når eleverne bor på elevhotellet, kommer de til at bo sammen med andre unge, der også er i gang med en uddannelse. Det er med til at gøre det lettere at få nye kammerater og komme med i et fællesskab, selvom man er ny i byen.

"Med elevhotellet kan vi skabe et inspirerende campus- og studiemiljø, og jeg er overbevist om, at det kan styrke byen, da vi kan tiltrække flere unge, siger Søren Sørensen, der er bestyrelsesformand i Tradium.

60 to-personers værelser
Det nye elevhotel får navnet Tradium Talent College og får 60 to-personers værelser, der er møbleret og udstyret med bad og toilet samt trådløst internet på alle værelser. Det bliver en del af det nuværende campus på Vester Alle i Randers, hvor bygningen opføres i tre etager på den nuværende parkeringsplads.

Det er Randers Arkitekten, der har tegnet det nye elevhotel, hvor selve bygningen danner et T.

"Det har været vores ambition, at Tradium Talent College afspejler det leben, som de unge talenter skaber på skolen. Facaden afspejler dette med farver, grafiske mønstre og buzz-words om de boglige eller praktiske værktøjer, som de studerende bruger til at dygtiggøre sig. På den måde træder bygningen frem i omgivelserne, på samme måde som et talent skiller sig ud fra mængden, forklarer Brian Andersen, Randers Arkitekten.

Et rart sted at være for at lære
For at elevhotellet bliver indrettet, så eleverne oplever, at Tradium bliver et rart sted at være for at lære, har en del af eleverne været med på workshops hos Randers Arkitekten for at give input til indretningen. De input bliver taget med i det videre arbejde.

* Byggeriet udbydes nu i en hovedentreprise og det er planen, at elevhotellet skal være færdigt i august 2018. Det nye elevhotel bliver på 2400 kvm.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2017 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Stjal bilnøgler fra ven og kørte narkokørsel
- RANDERSiDAG: Mogens Nyholm bliver borgmester
- Mænd i blåt til brunch uden flæsk
- Karen hejser Dannebrog for hele sin by
- Khader måtte en tur i Føtex
- Nordisk mesterskab skal afholdes i ny multiarena
- Gavekassen var ikke helt tom
- De er klar med lørdagslopper i Gudenåcentret
- Politisk opbakning til de almene boliger
- Vil investere 40 mio. kr. i idræt og sundhed
- Ny vejtype har en lokal fremtid
- Valg er også teknik med betydning for udfaldet

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk