Klik venligst
Klik venligst-Klik venligst

Hæder for flotte resultater

Onsdag 5. juli 2017 kl: 10:06

Cecilie Lindum opnåede det højeste eksamensresultat blandt de 244 HHX-studenter og fik
Cecilie Lindum opnåede det højeste eksamensresultat blandt de 244 HHX-studenter og fik

Hæder for flotte resultater
Isabella Lund Fraulo fra 3.i fik Sparekassen Kronjyllands legat på 5000 kr. for at have gjort sig særligt positivt bemærket. Foto: Jacob Lerche
Ved årets translokation på Tradium Handelsgymnasiet blev en række HHX-studerende hædret med legater for flotte indsatser både fagligt og personligt. Her kan du læse om dem alle.

Houmedeprisen
Houmedeprisen bliver uddelt til den student, der opnår det bedste eksamensresultat. Der var i år mange studenter med meget flotte resultater. 36 studenter fik et eksamensgennemsnit over 10,0 på beviset (24 studerende sidste år) og heraf 12 med et gennemsnit over 11,0 (8 studerende sidste år). Årets bedste eksamensresultat på 12,2 blev præsteret af Cecilie Lindum fra 3.a. På beviset står 27 12-taller og 3 10-taller.

Ud over, at hun er hamrende dygtig rent fagligt i næsten alle fag, så er hun også en social person og et samlingspunkt, som alle i klassen ser op til. Hun blev også hædret for sin evne og vilje til at rumme forskelligheder og for at være meget opmærksom på sine omgivelser. Prisen, som er en ca. 30 cm. høj bronzestatue af “Konen med æggene” blev overrakt af Karen Smed.

Student, der har gjort sig særligt godt bemærket
Årets modtager af Sparekassen Kronjyllands legat på 5000 kr. til en student på Tradium Handelsgymnasiet, der har udmærket sig særligt i gymnasietiden – er en handelsstudent med mange kvaliteter og kompetencer: Isabella Lund Fraulo fra 3.i, der gennem hele sin gymnasietid har repræsenteret menneskeligt og fagligt overskud og integritet, som konstant har befundet sig på fagets allerhøjeste niveau.

Men lige så vigtigt er, at det er en elev, der har haft overskud og energi til at hjælpe andre – har bidraget til undervisningen, og har repræsenteret skolen på fornem vis i mange sammenhænge.

Prisen blev overrakt af Kunderådgiver Mathias Glimt Majland v/Sparekassen Kronjylland

Årets udviklingspris
Årets modtager af Jyske Banks udviklingspris på 2500 kr. blev en elev, der har udviklet sig bemærkelsesværdigt i gymnasietiden: Jesper Damborg Klinge, 3.y, der med en udvikling fra standpunktskaraktererne i 1. g til 3.g på 2,76 karakterpoints – er tale om en helt udsædvanlig faglig udvikling i alle fag.

Personligt er Jesper en både venlig, betænksom ung mand, der har haft mod til at deltage i de matematiske Georg Mohr-konkurrencer, hvor han fik diplom både i 1. og 2. runde – noget meget få opnår. Prisen blev overrakt af Ulrik Houlberg Iversen, leder for Erhverv i Jyske Bank Randers.

Årets innovationspris
Årets innovationspris gik naturligt til en elev fra innovationsklasserne på Tradium Handelsgymnasiet: Jacob Gyvelgaard Pedersen, 3.c, der undervejs i gymnasieforløbet tog et års orlov for at starte selvstændig virksomhed.

Efter orloven kom han tilbage for at fuldføre HHX – i erkendelse af, at en studentereksamen fra HHX giver både faglige, formelle og personlige kompetencer i forhold til at være selvstændig iværksætter. Samtidig har årets modtager af innovationsprisen også formået at være entreprenant og produktiv i privat regi – sideløbende med gennemførelse af krævende forløb i 3.g og studentereksamen.

Legatet på 1000,- kr. og en produktkurv til 2500,- blev overrakt af apoteker Bjørn Thorbjørner som repræsenterer Randers Sønderbros Apotek, Dronningborg Apotek, Assentoft Apotek.

Martin Pedersens mindelegat
Tre studenter fik legater til praktikophold i udlandet:
Mathias Øxenholt Thomasen, 3.i modtog 12.000.
Frederik Emil Kanz, 3.f modtog 10.000 kr.
Helene Laurine Lassen, 3.e modtog 10.000 kr.

Bedste tilstedeværelse
Emilie Eriksen, 3.a fik diplom for sit jernhelbred. Hun har haft 0% fravær i alle tre gymnasieår og lavet alle afleveringer.

Årets klasserepræsentanter
Følgende fik legat for at være årets klasserepræsentant, som tildeles den student i klassen, der både har vist gode resultater, en stærk arbejdsindsats og har haft en god og positiv indflydelse på
dagligdagen i klassen:

Cecilie Lindum, Aske Brask Christensen, Sille Thorup Sønderskov, Zoe Frederikke Hjort Tjaller, Helene Laurine Lassen, Asker Ravn Vennegaard, Kristian Bøhrk Andersen, Mads Maach-Møller, Silje Bach Svanholm Pedersen og Catrine Amdi Christensen.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Rumænske tyve fængslet og udvist
- Cathrine er fodboldlinjens første landsholdsspiller
- Lockout: Forældre får penge tilbage
- Randers giver panten videre
- Randers styrker fremtidige ledere
- Politiet slog ned på to narkobilister
- Friskbagte rundstykker og OK humør i nordbyen
- S, SF, VL og BL sammen 1. maj
- Mand fik røvet sin pung
- Udtalelse fra LO Randers
- 22 foreninger sammen om demonstration
- Per og Annette tager skraldet

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk